Badar i nässdukar

hejj

uhh fy hur man mår :( Jag vill så gärna gå till skolan i morgon vi ska ju få datorer sen ska jag och carro och köpa datorfodral :)) gissa vilken det blir? ;) hihi

en bild från när jag mådde bättre


tea och bad

god morgon

jag vaknade upp och det gjorde ännu ondare i halsen :( så nu har jag gjort lite tea och tappat upp ett bad :)) sen blir det nog sängen för min del idag!! jag måste gå på måndag!!


Klädkomma

Jag är inne i ett klädkomma/kåma aja jag vet inte hur det stavas :P Men iallafall så vill jag ha allt! Jag ska beställa lite nya tröjer nu. Jag tycker att det är roligare att handla från olika nätshopper för då kanske inte alla har en sån tröja som om man tex köper på Gina tricot eller något sånt. Jag säger inte att jag inte gillar gina tricot det känns bara som om alla har alla tröjer därifrån och det gillar inte jag. 
 
Beställa eller inte beställa det är frågan de....

Önskelista

Hahah jag vet att det är ett tag kvar till Jul men jag har ändå gjort klart min önskelista. Mamma och Pappa ska åka till New Yorke och köpa julklappar i år. Så kul! :DD Men jag tänkte dela med mig lite här nedanför:
 

Godmorgon änglar

heeeeejjj

lördag idag yehoo!! men jag ska städa idag sen ska jag fortsätta inteda i min syatelje eller snarrare göra om :) hörs sen puss


My life

 

Queotes


Letat och letat...... HJÄLP!

Hej Bloggen
 
Idag är det ju studiedag :D Yehoo! Men jag ska vara hemma jag känner mig fortfarnde förkyld och så, så bäst att vara hemma.
 
Men jag har letat efter en datorväska. Vi får nämligen skoldatorer på måndag och jag vill såklart ha en snygg väska att ha den i. Men jag letar efter en i märket "Krusell coco" så klasiska och snygga men jag har letat hela kvällen igår och hela morgonen idag efter en i vit färg. Men det finns verkligen ingenstans. :( Bara rosa och svart men jag tykcer att det blir för mycket med rosa och svart är inte min färg. Är det någon som vet om det finns någonstans eller om dem har slutat tillverka dem i vit? Annars tror jag att det blir marc by marc jacobs snygga. Det tråkiga där är att alla kommer att ha en sån..... -.-
 
Så ser dem ut.

Ny naglar igen :)

Hej hej

Jag slutade 12 idag fast det vart lite tidigare iallafall typ halv12 eller något sånt. Sjukt skönt! Hade en sån sjukt stressig morgon för jag var tvungen att åka till skolan innan för jag hade glömt mina gyma kläder i skolan det var väl inte hela världen men min skor! det går ju inte annars aja. Sen var jag tvungen att skynda mig hem och sätta på mig skorna sen springa och möta becka och sen springa till bussen hehe x) aja skönt att det är över nu!

Nu är det långhelg vi har studiedag i morgon. yehoo!!!
så här vart mina naglar iallafall ( kanske inte bästa bild för att jag mobilbloggar men bättre än inget right?)


you make me forget how to breath ♥


just nu #2


Just nu


crazzyy!!!!

hahah tycker att doma bilderna beskriver väldigt bra vem jag är. knasig och lätt road....

haha aja! nu ska jag hoppa i ett bad sen ska jag plugga till svenska provet i morgon och sen är det SVENSKA HOLLIWOODFRUAR yehoooo!!


SPARA vs SLÖSA

 

hemma idag

jag är hemma idag, jag mådde inte så bra i morse så nästa att stanna hemma. jus nu mår jag bättre och jag äter risotto så sjukt gott ! :) vet inte vad jag ska skriva sp hörs sen


god natt puss!

.


förkyld

känner mig lite småförkyld så jag tror jag ska ta ett bad och plugga i badet. testa det det är sjukt skönt! Måste verkligen plugga vi har svenska prov på onsdag och jag vet ingenting.. suck -.- hörs sen


new nails


plugg dax

sådär nu har alla åkt hem ich jag har duchat och ätit tårta mmmmm.... nu ska jag ta fram svenska bökerna och plugga till svenska provet. detta är en dkön vecka vi har studiedag på fredag och på torsdag så är det fridrottsdag :)


kalas


Söndag :D

Söndag idag :) Idag fyller min bror 30 år så han och hans tjej kommer hit om en stund och vi ska äta lite tårta och öppna packet :D
Sen måste jag plugga hela kvällen, och kanske städa mitt rum.  Jag har inte så mycket mer att säga nu men vi hörs senare.
 

trevlig lördag

trevlig kördag alla! jg sitter och äter massor av godis och tittar på massa serier och det ska jag göra hela natte

puss


Life is lika heaven but it can hurt like hell...

 
 

Dagens

 
Detta hade jag på mig när jag fotade och även när vi åkte och "shoppade" Tuvär hiitade jag inget idag.
 
Tröja- Missäy
Byxor- Cubus
Linne- Gina tricot

för kalt!!

det var så grymt kalr ute så jg frös jätte mycket och var tvungen att sluat r jag inte kände mina fingar längre men jag han ta några kort innan iallafall :)

men det som är bra är ju att dagen inte är slut än! Just nu sitter jag i bilen på väg till min favorit affär "cc" på jakt efter nya toppar. några av bilderna kommer att dyka upp i kväll :)


ok väder

det regnar inte än så länge iallafall så jag kan gå ut och fota jag är snart klar ska bara locka håret lite sen packa ner lie aaler och vänta på att kamran ska ladda klart ( glömde sätta den påladdning i går kväll) och se lets go!! :D

vi hörs sen!


spöregn

det spö regnar verkligen ute shiitt!! hoppas set blir bättre tills i morgon annars så behöver jag en backup plan till fotograferingen :(

jag slog in presenten när jag kom hem ich gjorde ett kort till jag hitta inget roligt 30 års kort så gjorde ett skälv helt enkelt :) Sen så åt vi middag ch bu ska jag snart titta på nån serie och sen sosa i säng :))

puss


på bussen

sitter på bussen på vög hem nu jg har varit och köpt en present till min bror som fyller 30 på söndag berättar mer sen


trött

phh är så jäkla trött skönt att veckans sista läxa är gjord iallafall :) nu ska jag titta på tv och fixa mitt hår och kanske ta något kvällsmat får se. känns typ som om hag håller på stt bli förkykd :( neejj!! så kanske ska föra lite te trots att fet är jätte äckligt hehe puss så länge


ärenden

jag springer runt och gör lite ärenden just nu men måste snrt e
och plugga!


god natt och en rolig bild


Jeffrey campbell

så nu har jag pluggat klart! puh.. tagga prov i morgon då i NO men jag tror det ska gå bra så som jag har pluggat idag hehe:)

men nu till något helt annat. är det bara jag eller är Jeffrey cmpbells skor dem snyggaste son finns! åhh asså jag älskar ders skor så jäkla snygga så jag dödr funderar starkt på att köpa ett par. tycker brun är snyggast typ den snyggaste färgen so finns om ni frågar mig haha aja det är domma jag kommer att köpa isåfall


springer med becka hörs sen


på väg hem livrädd det oskar!!


God natt


Fotografering!!

Jag har bestämt mig för att ha en liten fotografering på Lördag med massa nya bilder till bloggen. Kul va!!? :D En av bilderna kommer att ta över min plats som profil bild osv. Nu kände jag att det var dags att fixa ordentliga bilder och inte bilder som tar 5 min att fota. Spännande!
Jag hade tänkt att vara ute på berget men jag vet inte. Hoppas att det inte börjar att regna bara..... ska nog köpa ett paraply till kamran typ ett sån som man sätter på barnvagnar som går att knippsa fast i kamra stativt typ. Någon som vet om det funkar...??
 
Temat är höst/tufft/lantligt lite svårt att förklara hur jag har tänkt men inte som en bonde eller en rockare någonstans där imellan?
 
och till skillnad från vissa bloggare kommer jag faktist att lägga upp bilderna också...
 
 
Nej jag är inte ego....

Lyckan som uppstår när man hittar glass i frysen!


pluggat shekk

nu har jag duchat och pluggat klart :) nu ska jag ta fram kläder tills i
morgon och sen fixa mina naglar och förhoppningavis hinner ja se på lite tv innan jag somnar :)


Dagens

Tröja- KAFFE
Linne- Indiska
Byxor- Kappahl
Skor- Dinsko

Done !

Nu är jag klar med bästan alla saker som jag skulle idag jag har städat, pluggat lite och shoppat en tröja som jag visar i dagens outfit bilder lite senare :)) Jag ska bara plugga lite mer ikväll sen är jag klar. Yeii hihi.
 
Som ni nog alla vet så är det måndag i morgon. Och denna veckan har vi väldigt mycket i skolan så jag kommer nog inte att hinna blogga så mycket tuvär men jag lovar jag ska göra mitt bästa ändå! och hoppas att jag hinner göra något inlägg per dag.
 
 
Sneak peak på dagens outfit :))

stadat! shekk!

nu är jag klar med första punkten på listan städa skönt det är ju typ det tråkigaste ich jobbigaste på listan hehe men jag har tagit en liten paus och dricker en vitamin dryyck jag trodde den skulle smaka jätte konstigt och äkligt men nej den smakar ju riktigt gott!! :)

vi hörs senare :) puss


Lång lista med saker att göra i morgon!

Jag sk ata ett snabbt bad för jag har int i huvudet sen ska jag sova jag har massor att göra i mrgon det kanske inte ser ut som det är mycket att gör men det är  stora grejer som inte bara tar 5 min utan ex plugga kommer att ta några timmar och städa med och ev shoppa med osv.... så aa om ni fattar ! :DD
 
 
Så jag säger god natt nu så hörs vi i morgon! Att blogga står ju också med på listan ;) Puss!!

Mini shopping :)

                                   
                    3 par söta trosor + en mascara från loreal
Resultatet från mascaran :)) Nice!!
 
Det vart en liten mini shopping idag efter alla dagens ärenden. Men jag behöver verkligen nya tröjor jag har tittat runt och hittat massa snygga på nätet kan kanske slänga in ett collage sen? :))
 

på väg till en hemlig lokal... ;)


Vilken passar jag bäst i?


 
 Jag funderar på att förändra mig lite men jag behöver eran hjälp självklar är jag inte bästa på att redigera bilder och man ser att visa är redigerade men ni fattar grejen va? Så nr1,2 eller 3 ? Lämna gärna en kommentar ! :D
 
 

ooopsii


Friday ! :D

Så grymt underbart att det är fredag !! Yeii idag så ska jag bara ta det lungt tror jag. Vi slutade ju 20 i 11 i dag! Yeii men jag stannade kvar och snacka med lite vänner så jag var inte hemma föräns 12. Sen åkte jag hem sov någon timme xDD (trött tjej!!) och nu har jag tagit lite outfits bilder .Trots att det typ blåser storm ute så envisades jag om att ta kort ute.... Haha ;)
 
Ha en toppen fredag!

springa

vi ska snart sticka iväg och möta upp becka sen ska vi tillbaka till skolan för att springa -.- men det bästa är att vi slutar 11 imoron för det :)) hihi men nu har jag jätte brottim hörs sen puss


This girl is on fire


igen....


till minne av alla som dog den 9/11!


just nu


cake

i skrivande stund sitter jag ich äter kackir men jag ska snart gå upp och titta på tv och sen blir det massa plugg!! puss


i'am done!!

nu blir det vad sen tv :))


hade jag vetat vägen hade jag visat dig den


jag tänker på er....!

åhh hej ! i am back😁hihi

idag så har jag fortsatt med att inreda mitt rum :) vi köpte nya gardiner och lite annat. jag ska snart sova ja ska bara titta på ett program som snart börjar hihi :)
imorgon är det skola igen... pust! sen ska jag kanske springa med becka och plugga !! måste verkligen plugga imon. på onsdag ska jag till diktorn för en grej som är hemlig mohaha! pch på torsdag är det nordlycke loppet då ska man typ springa en slinga med skolan det jobbiga är att det är närvaroplikt man måste asså görq det trots att det är på kvällen buhu...

jag vill bara tillägga att jag tänker jätte mycket på er och bloggen och jag mår jätte dåligt när jag i te kan/ orkar blogga men så är det bligen går tuvär i sista hand just nu. och då kan jag inte lägga den tiden som behövs till bloggen.jag förstår om det är jätte tråkigt att läs mobilbloggar hela tiden men det är det eller inget så det får funka så länge tyvär :) menkom ihåg jag gör mitt bästa och tänker på er...!!

god natt puss! 😘


Just nu


min dag

hej

idag har jag möblerat om lite i mitt rum ich fixat i 3!! timmar haha tagit bort allt rosa och så :) sen var jag ute och sprang, snart ska vi äta sen ska jag till Rebecka och vi ska se på film och äta godis mysig! :)


Det där med att växa upp......

Det är så jobbigt... jag vet inte hur jag ska börja med det känns som om jag är på väg att växa upp nu. men man blir så förvirrade allt bara snurrar och man tänker mycket mer på vad man gör nu än för något år sedan.... mina föräldrar har alltid betyt massor för mig dels för att jag är sjuk och behöver dem. Men också för att jag älskar dem. Men nu är det typ dags att släppa taget och testa sina egna vingar. En fågel måste lämna boet någon gång, men jag säger inte att jag ska flytta jag menar bara att man måste ta egna stora beslut. Det är typ nu man måste välja gymnasium visst föräldrarna är alltid där och stöttar men dem kan inte välja åt dig. Det är DU som måste göra det. Och det känns så stort det känns som om mna äger hela världen och kan göra vad som helst. Men också läskigt. Jag går ju i 8:an nu så jag har ju typ ett år på mig och bestämma mig men sen då? Är jag redo för det här? Är jag redo att möta världen? Det är nu det börjar! Alla vill ju att det ska gå så bra som möjligt i livet.
Nästa år kan vara den sista!!! familje semestern ihop Joel (min bror) fyller 18!! år då. Sjukt! Känns som det var igår vi satt och lekte med bilar eller bygde lego. Det måste ju vara hemskt för föräldrarna att deras barn växer upp..? Jag kan ju tänka mig själv. Men jag tror också att dem tänker att dem har gjort allt dem kan för att uppfostra sitt barn. Och det deras tur nu att leva. Man asså man dör ju inte när man flytter eller växer upp man försvinner bara lite. Vi får se hur det blir man kan aldrig veta vad som kommer att hända. Livet är fullt av överaskningar och jag tänker inte missa någon! Mamma och pappa..... ni har alltid funnits där för mig ni har gjort allt ni kan för att göra mig till den jag är idag. Ni är starka och jag älskar er över hela mitt hjärta vad som än händer.♥
 
Lite av mina tankar just nu....
 


åhh orkar inte skriver i mon!


ansiktsmask

sitter just nu med en anisktsmask. kan typ inte röra mig!! haha ;) men swn ska jag sova jag har hitat något att ha på mig nu:) sov sött hlrs i mirgon! puss


skol foto imorgon!

hej hej

jag har nyss pluggat klart det sista läxan för denna veckan :)Skönt!!! hahah men nu har jag lite panik för vi har skolfoto imorgon och jag vet inte vad jag ska ha på mig! jag testa lite olika outfits nu så får vi se:) någonting måste jag hitta! hihi nej nu måste jag börja annars hiner jag inte ska platta håret sen oså! puss


plugg


Hello world!


God night :D

 

Orkar verkligen inte blogga nu....


monday

hejj

idaag var det skola igen:( sista lektionen cykla vi till torslanda brehäng eller vad det hette ?? cykla typ igenom hela Göteborg för att komma dit! ajaa nu måste jag skynda mig ska springa med becka om 15 min!! puss


mondag next

god natt

jag tänkte skriva lite innan jag ska sova eller om sanningen ska fram väntat jag på att ett program ska börja hehe men men idag har jag varit ganska upptagen men massor av saker att göra jag bland annat pluggat massor (stolt tjej) känns som om jag har skärpt mig med det nu! bra bra!! sen har gjort mina naglatr och taggat i för ännu en skolvecka och planerat eftersom jag har planerat så bra så ska jag dela med mig lite till er så ni vet vad jag gör när jag inte blggar :)

imorgon måndag ska jag först och främst till skolan sen sista lektionen ska vi typ åka till hästeviks badet eller något annat ställe ( kommer ej ihåg namnet) skit tråkigt ska det bli hehe det är bara slöseri med tid time is money! haha! o h sen ska jag och bb ( bästa becka) ute och springa

tisdag-torsdag är ty skola och inet mer bestämmt

fredag är det skolfoto :( usch hatar skolfoton blir alltid så dålig på dem hehe aja får väl göra mitt bästa

lördag och söndag kanske jag ska vara med becka eller något så t :) hehe

oj vilket långt i lägg nu ska jag titta på en serie sen ska jag sova Puss :))


god morgon :)

god morgon alla ! :) denna morgonen började sjukt bra jag vaknade upp med detta (bild) och idag då ska jag städa,plugga och fixa naglarna :) nu orkar jag intr skriva mer vi hörs hörrni!!


Nu har jag tid...

Hej alla!!

som ni kanske har förståt så har jag varit ganska upptar den senaste tiden, med både skola och annat idag så har bag vait i stan en stund och lämnat tillbaka en jacka som jag köpte förra helgen minns ni?? den tåld i te vatten iallafall. och sen så har jag köpte nytt löshå (behövdes!!!) och sen hem sen till maxi och handla och nu är jag hemmma n sväng igen men hag ska snart ut och springa med becka :) så har min dag sett ut typ..? vad har ni gjort idag då?


test


Pallar inte skriva bjuder bara på några färska bilder....:)


 
Ps: Nytt löshår :))

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!