Shopping :D

God dag:)

Jag har nyss kommit hem från Alum (ett köpcentrum). Jag köpte faktist lite idag.....både på gott och ont ..:( Jag sparar ju till en kamra men sen är jag värd lite nytt så jaja heheh.

Jag  tänkte lägga in shoppingen i 3itapper idag....eller kanske så fortsätter jag i morgon men iallafall så har jag inte tid att sitta och blogga hela dagen. OJ!! Där lät det som om jag har köpt hela stället och det har jag inte.

Shopping Nr: 1




ett par otroligt söta blommiga shorts. Jag köpte dem på Bikbok för 149:- !! Jätte billigt :)


Söta saker♥

I sommar är det ju inne med färger och jag har tagit fam några olika alternativ som jag tycker är snygga men det finns mer på deras hemsida :)



Kanske inte så gätte mycket färg men men ....

Hello kitty ♥

Hej

Idag har vi varit på sjöfartsmuseuomet med skolan och sen stadsorgentering (för er som inte vet vad statsorgentering så är det så att det är när man ska vandra runt i stan och hitta olika ställen typ.) Så vi slutade jätte tidigt ! Klockan 12.00 så efter det så gick några vänner och jag istan och titta runt lite. Jag köpte inget idag mer än mat. Hihi

Nu till en annan grej. Det är säckert många av er som har smakat denna "nya" (host) drycken redan men för mig var det premiär idag :) Hihi jag pratar om hello kitty drycken som finns att köpa i butik nu. Det är en kolsyrad läske dryck med smak av hallon. Men jag måste faktist säga att jag blev en anning besiken för efter några klunkar så började jag må illa av smaken :( Men jag kommer nog köpa den mer gånger för att det är en så söt burk hihi




Video-bloggar

Jag ficke en fråga för en stund sedan om inte jag kunde göra video-bloggar och här är mitt svar till dig :DD

Svar: Jag har tänkt länge på att göra videobloggar men det är svårt för jag har ingen kamra som filmar i HD med. Självklart kan jag ta datorns kamra och filma med men jag tycker om att ha kvalite på saker och att det ska vara fint och ljust så man ser någonting. Men jag ska köpa en kamra som jag sparar till som kan filma i dem kraven jag har. Så vänta bara ett litet tag till :) Hoppas detta var ett bra svar.


Jag idag

Det är inte lika soligt idag men ändå så tog jag ett linne som jag har sytt lite på eller änrat kan man ju kanske säga så låter det bättre. Först var det en kläninng sen sydde jag om det till 2 tröjor :) Vet inte om det syns så jätte bra på bilden men jag får försöka ta lite bättre bilder så man ser hela min outfit ?

Min dag har varit toppen förutom provet i morse för jag har varit sjuk så mycket men jag skrev det så hoppas att han förstår ! Det var det absolut sämsta prov everrrr!!! Men men jag måste skärpa till mig. Iallafall så jag i skolan till 3 sen åke jag hem såg på Big brother (beroende svar ja xD) och nu sitter jag här.



Kraamm


Väska

I vintras när vi var i åre så köpte jag en väska som jag skulle visa när jag började använda den och idag passade jag på och använda den så nu tänkte jag visa den för er med så ni vet:) Hoppas inte att det gör någonting att den är så sen, jag tror säckert att många har glömt av vad jag pratar om men men....det är sånt man får ta när man är glöms ;) Hehe




Den är i brunt skinn absolut inte äkta skinn. JAg tycker det är dem små detaljerna som gör så mycke. Titta bara på det här låset



Hoppas ni gillar den lika mycket som jag :) Och den är tuvär köpt i åre så vill ni ha en lika dan åk till Åre hihi.

Jag tänkte även smycka väskan med ett litet väsksmycke från fokiwa men det får jag köpa efter att jag har köpt en ny kamra :)
¨


Tryck här för att komma till smyckerna :)

Brandstationen

Hejsan :)

Ledsen att jag inte har bloggat nåpgot idag men jag har varit en liten latmask hihi ;) Men iallafall så var vi på brandstatinen idag :) Det var ju såklart väldigt spännande heheh. HAr faktist inte så mycket att säga om det mer än don't play whit the fire! så vi hade en vanlig lektion idag ;) Gött sen sluta vi klockan 1 och jag har typ sovit hehe men denna veckan blir lite lungnare (förhoppningsvis) för på torsdag är det hälsodag och då ska varje klass göra nån aktivitet typ ska la bli ganska så kul. 

Ska försöka att göra ett shema igen så jag inte bara babblar och ni inte fattar någonting xD




Timles of smiles

Jag ska snart gå och lägga mig och titta på en film. i morgon är det skola som gäller då ska vi till brandstationen (ibland kan man tro att vi går på dagis men what ever det är kul ) Hihi så jag önskar er en god natt sömn allihopa.



PS: Jag är inte naken jag har en tubtopp på mig!

Krammmm


Besy...

Hej hej

Jag är jätte ledsen men jag har haft fullt upp hgela dag:) Jag har mejlat runt med några olika som vill köpa mitt Nintendo och sen har jag städat så nu glänser det här uppe ;) Och äöven varit ute i det fina vädret. Sen har jag även planerat mitt Påsk lov, jag ska åka upp till södertelje och vara där med mina kusiner :) Men mer om det längre fram.
Om en liten stund ska jag fixa inför skolan i morgon sen ska jag bara njuta av denna dagen :)




Lite random bilder :)

PS: NI har väll inte glömt att ställa om klockan en timme fram ! Till sommartid. Yeppi det dåliga  är väll att vi förlorar 1timme :( men men


Sorry

Ledsen för dålig updatering i dag men jag har haft fullt upp


Skåp

Igår hade jag lite tråkigt så jag målade om och fixade ett skåp som jag har fått av mamma, jag har målat om det skåpet flera gånger men nu passar det mer in i mitt rum:) så nu ska ni få se det.





Vad tycks ?


Hängslen....?

Nu är jag hemma från några ärenden på stan med pappa. Det var jätte mysigt att umgås med honom lite eftersomn jag knappt ser honom på veckorna. Vi fika och så titt lite i affärer :))
Det var även modevis´ning i stan så det var jätte kul att titta på ;) En i från  svenska top modell var med. KOmmer inte ihåg vad hon heter men hon viste iallafall inte ifall det var det hon ville göra i fram ttiden så hon åpkte ut typ xDD

Men idag köpte jag bara en sak och det var hängslen säg vad ni tycker här nere ;)



En liten annorlunda stil från mig :)


Aj...:(

God morgon

Jag vaknade upp med världens verk i nacken fattar inte hur det kan komma sig? JAg har nog sovit konstigt? Aja jag får ta en tablett så kanske det går över.
Idag lördag så vet jag inte vad jag ska göra ?:/ JAg får nog ringa runt lite och se vad som händer eller så kasnek jag vill åka in till stan och shoppa ?

Vad ska ni göra idag ?:)


Glad fredag till alla mina kära läsare !♥

Jag drar ut nu, Ni får ha en toppen fredg söta läsare. ♥ och njut av denna dagen och träna när måndagen kommer igen :)




Happy friday♥

Halo :)

Ja´g väntar på att min vän ska svara så jag vet om jag ska till henne ikväll eller inte ;) hehe nej men typ jag ska ut för en gång skull tänkte jag. Men min sminkning ser för jävlig ut så jag måste göra om den xD Hehe jag hade lite brottom i morse så det vart lite slarvigt :)

så här har jag sett ut idag



Tröja- H&M
Byxor- Gina tricot

Min kväll i bilder ♥

Eftersom jag måste skynda mig nu innan vattnet till badkaret svämar över så får ni se min kväll i bilder :))





och med dem bilderna så hoppas jag att mina fina läsare sover gott så hörs vi igen i morgon :))

Om ni inte förstog något så fråga bara!!

Kraammm

Sol stråle :)

hej hej :))

Jag är hemma och gör inte så mycket vi ska snart äta sen blir det att plugga för i morgon är et fredag :DD Yeii heeh men känns som om det är fredag jämt ! Men jag klagar inte :))

Lite bilder på lilla jag idag



Ledsen att bilden blev så dålig men det var mörkt i mitt rum för jag ville ha blixten men den hjälpte typ inte.


tröja- USA
skärp- USA
Byxor- Kappahl


Vill du köpa Nintendo DS Lite?

Hahah jag tänkte göra lite reklam för mig själv nu ;) Hehe men jag säljer mitt nintendo DS på blocket nu med massa spel och lite övriga saker cheka in och läs själva :)) http://www.blocket.se/goteborg/Nintendo_DS_lite___spel_39313666.htm?ca=15&w=1

Det är jag som säljer allt så det är säckert så om ni är intreserade så mejla mig gärna på:)

[email protected] Endast seriösa köpare tack!

Vet ej om detta kommer att funka men det är värt ett försök ;)



Här ser ni allt ni får för priset :) 700kr för allt det sjukt billigt igentligen. hade du köpt det i butik så hade det kostat 100000x mer. Och det är inte så jätte använt och iga stora skador kanske nån liten repa på glaset bara :)

Mejla gärna !!

God natt♥

Dinner♥




Dagens middag bestog av pastasalad med pesto :))


Glass i stora lass :))

Det var så varmt i dag så jag passa på att äta glass. Hihi det är verkligen ett riktigt vår värder! Men ändå har jag inte haft tid att vara ute!




Med melon och kiwií smak jag är verkligen inne i ett melon fas. Jag ÄLSKAR frukter !!


Jag idag :))

Så här har jag sett ut idag  I detta underbara solsken.




Man ser knappt kläderna men det kanske är lika bra för jag vet inte vad jag har köpt dem

Melon ♥

Sitter nust nu i skrivande stund med en mmelon i handen och mumsar på. Dagen har gått bra och otroligt fort :) jag plugga när jag kom hem, för i morgon är det musikprov som gäller och även en redovisning ;) Hehe lite nervös även om vi hade en idag också så nu har jag blivit proffs ;) hihi nej men förut var jag alltid så nervös när det var redovisningar ich jag "blev" alltid sjuk men man måste våga vägra rädslan ;)




Hoppas mina kära läsare mår bra !

Kraam

Tandläkaren :(

Jag har nyss kommit hem från tandläkaren i tårar sen min opration för 3år sedan så tål jag nästan ingenting inga sprutar och jag tål inte när doktorn säger att jag inte har frisk osv.... men jag fixade det idag :)) Jag lagade ett hål i min tand och nu är jag så himla stolt hehe. Men jag tror min mamma mår dåligare som måste se mig gråta hela tiden jag tror inte det är det en mamma vill se sitt barn göra hela tiden.


En tand :)                                                                                      som jag ser det

men nu vet jag att det var inte så farligt ;)


Grädde ♥




Hejsan :D

Jag har nyss kommit hem och ätit osv här uppe ser ni min mat ♥
Det gick helt ok i skolan idag faktist;) Hehe men det som inte var lika kul är allt som jag har att vänta mig denna veckan :(( Buhu massa prov och skit men men

nu ska jag plugga vidare

ha en underbar Monday♥

Natti natti ♥

Nu ska jag snart sova för jag är så trött och i morgon är det en ya dag och jag är så taggad att gå till skolan haha ni kanske tycker att jag är lite konstig men har man varit sjuk i en vecka så förstår man nog att man saknar dem ;) hehe
men innan jag stänger ner datorn så vill jag bara visa er dem här söta blommorna som jag hitta när mamma köpte saker till mitt halsband ör några dagar sedan :) jag tror att jag ska göra ringar av dem :DD vist är dem söta!? ♥



och ett litet lycka till på matte provet i mon kasnke ;)?

Natti nattis♥

Solnedgång :)

Kvällens solnedgång var så vacker ! Himlen blev röd och längs bort så vart den gul :)




Det blev lite hasta bilder för min akmra hade inget batter hoppas dem funkar ändå :)

söta saker :)

Denna gångnen på söta saker kommer jag visa er några colla prylar som jag tycker är väldigt roliga :) Och självklart finns det massa mer i shoppen :) hhihi
Klicka på bilderna eller här för att komma till shoppen :)




Hur coolt är inte det här! ? det är ett litet kamra objektiv som du sätter med magnet på din telefon :) om jag tog kort med min telefon skulle jag obsolut köpa den här !
Pris: 199:-

'
Eller kasnke en electrisk slipshållare till farsdag ? Ingen anning om när det är men det är ändå bra att vara i god tid ! ;) Jag gav en sådan till min pappa i julklapp han ble jätte glad :DD
Pris: 349:-



Eller varför inte göra ditt hem till ett tivoli? med denna super colla godismaskinen;)
Pris:249:-

Ahh det var lite av alla colla grejer som finns på den hemsidan :) om du vill ha mer så gå in på coolstuff.se



Bulle

God morgon :) god efter middag !

jag har inte nyss vaknat om ni tror det men det känns nästan som det faktist ;) Heheh

Jag sitter i min säng och funderar på vad jag ska göra jag ska snart säga hejdå till min mormor som har varit här hela veckan och städat hahah ;) hon gör alltid det ju. hon bor i södertelje hon ska åka bil med pappa som sedan åker vidare till stockholm igen.... känns faktist lite tråkigt :( men men.. sen vad ska jag göra mer i dag.....jag ska nog plugga till matteprovet som jag kommer att få göra i morgon måndag men annars så vet jag inte riktigt titta runt lite på datorn ringa några samtal osv:)



Det näst bästa med mormor är mormors bullar! och pannkaker ;))

Dagens outfit :D



Nytt halsband ♥

Héj hej :))

Jag har nyss fotat mitt nya halsband som min mamma har gjort skriv gärna vad ni tycker :DD



Det är inga söta detaljer men den gnistrar som en diamant ;)

Bra hårfärg?

Nu är det iallafall bestämmt jag ska färga håret ! Minns ni jag sa ju att jag skulle göra det för många veckor sedan men ddet blev aldrig av, av olika anledningar men nu har  jag pratat med min vän som ska hjälpa mig osv fast hon kan inte först in två veckor men men då får jag det iallafall gjort ;) ! Heheh
Jag skukle vilja testa att färga mitt hår brunt eller rött men jag tror inte att jag skulle passa i det fö jag har jätte ljus hy och även jätte ljusa ögon bryn och då är det snyggast att vara blond ;) Hehhe men jag skulle vilja ha tips om bra härfärger ! :DD Så tipsa gärna !


Här är en hårfärg jag skulle vilja ha men den står på japanska det är visserligen bilder men jag vet inte om det skulle hjälpa...

Om någon av er skulle vilja ha den så klicka här

I am strong


Vägen till frisk.........

NU börjar jag äntligen att känna mig bättre ! Super skönt det var en riktig inflensa jag fick men den är som sagt snart öve. Lite typiskt att hela min familj fick den men men så kan det vara alla börjar att blir friska s då är det ingen fara. Jag är rätt van att vara sjuk jag får alltid all skit inflenser osv........ men men

Men nu vet ni det kommer anntagligen att bli mycket bättre bloggning nu som ni kanske förstår eftersom jag är frisk. sen vet jag inte hur jag ligger till i skolan jag lär ju får ta hem en hel del och plugga för jag har missat så mycket...:/ men annars så ska jag blogga så mycket jag bara kan

nu vet ni:)

Det känns alltid som det kommer nånting ivägen för bloggningen så typiskt!!!!


Appel♥



If you eat appel you get miles of smiles


Sjuk

Åhh jag haatar att vara sjuk :((((( just nu när det är varmt ute ! Så typiskt allså;) Jag har sovit i typ 2dagar och börjar äntligen känna mig bättre :) Yeii jag har nog bara lite feber kvar tror jag. Jag har faktist rkat plugga lite till matte provet på fredag inte för jag vet och jag orkar gå till skolan då men men jag ka ju iallafall göra provet nån gång så då kan man ju ligga och läsa på om man inte har något bättre för sig ;) heheh hoppas era dagar har varit bättre än min :)!!



bild från i måndags :DD


Sol♥

Hejsan :))

idag är det sol :DD Såå nice `;)) men jag hinner bara skriva en snabbis för jag ska titta på big brother men här kommer några dags färska bilder :))



Rosor♥

För nån dag sendan lovade jag att ge receptet på cup caken jag bakade ;) Här kommer inte receptet men hur jag gjorde rosorna som var på tårtan ifall ni undrar :))





Du behöver:
Marsipan
Tyll





1. Ta tyllen och tryck ut en rund ring ur marsipanen.



Tips: Om marsipanen skulle fastna i tyllen så kan du blåsa från andra hållet. Så låsnar den. 

 

3. Forma den runda ringen till en blomma och gör flera och flera så får du en sån här :)



Klar :DD


En av världens bästa helger !

Hejsan:DD

Ledsen för att jag inte skrev något i går men jag var för upptagen med att ha kul ;) Hihihi nej men vi firade min mormor som fyllde 75år igentligen så fyller hon år idag men vi fira henne igår. Det var jätte kul först så fick hon några presenter sen så åka vi in till stan och så fick hon välja lite kläder och så köpte vi lite tårtor. Sen åkte vi hem och hade lite kul :) Sen åt vi mat och vi fick en telefon för hon har tjatat om att hennes är så dålig ;) hahah men nu har alla åkt även min pappa :(( Jag hann knappt träffa honom men aja.... nu saknar jag dem jätte mycket !! Men vi kommer snart att ses igen ;) Hahah

Lite bilder :)



Här är min underbara kusin Emma och hennes bästa barn Tuva.



Jag och världens bästa kusin :)



Min familj :)


 
Och födelsedags barnet mormor :))

cake♥

Hejsan och god natt :)♥

Nu har nästan alla gott och lagt sig och även jag ska sova nu :) I morgon väntas bara massa kul vi ska fira min mormor som fyller 75år !! Kul kul! Då ska vi åka till stan så hon får välja kläder och när jag säger vi så menar jag, jag,min mamma, mina kusiner och mormor. Sen när vi kommer hem väntar ännu en gäst min största bror Daniel :)) Som har köpt en telefon från oss till mormor ör hon klagar hela tiden på sin och då gör vi det här ;) Heheh Sen blir det väll lite tårta och sjungande och en almänt mysig hemma kväll hon vill inte gå ut och äta! Hahah

Men även idag så har vi för festat lite. Vi åt bland annat cup cakes som jag hade bakat bilder här nedan för och sen Så prata vi lite och klockan bara flög iväg! Hahah helt otroligt va fort klockan gick men men i morgon ska vi till stan så då måste jag vara utvilad. Hoppas ni har haft en underbar fredag! ♥




Jag kommer att lägga upp recept och hur jag gjorde cup cakeserna under nästa vecka eller i helgen :)

God natt♥


Kalas :D

HAhah ursäkta för min dåliga uppdatering men vi väntar på våra gäster som kommer vara här i helgen :) Jätte kul och jag hoppas på massa bilder !! Men nu har jag inte tid att skriva mer. Ni får ha en underbar Fredag höri

 


Krramm

Sov dags

Nu ska min slitna kropp hoppa isängen:) I morgon har vi sovmorgon :DD Yeii för vi har ingen idrott. Ni får ha en jätte trevlig kväll ♥ imorgon är det en fullspäckad dag med backning osv hihihi men vi hörs då:) Kanske lite senare för jag ska hjälpa min mamma i morgon som ska sälja smycken :) Om ni är intreserade så kom till Torslanda Hem :)



Heheh lite random bild men det hängde typ ihop ;)

Kraamm


Ät och var glad♥

Sååå skönt att vara hemma! HAhah jag har viljat komma hem hela dagen idag för jag har varit så trött mne nu är jag hemma. Och det var faktist ganska kul i skolan och allt är tack vare mina fina vänner. Hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig.
Men jag kom hem för ett tag sedan som sagt och sen har jag ätit (ni kan se min mat här nedanför) och sen tittade jag på Big brother xD Heeheh jag är fast. Men det är faktist ganska bra så vad gör det man ska göra det man tycker är kul och ibland även tråkigt ;) Jag ska snart plugga lite tänkte jag :) Jag har inte pluggat på hela denna veckan kan ni fatta??!! Hahahah ! Men nu måste jag göra det igen :) 

 


Min del av mellamålet bestog av en del för att orka och en del för att må bra :)

Kraaammm

Koresetter

Jag har alltd älskat korsetter iallafall dem på 70-80 talet då dem baraa var till för att hålla in midjan och för att dem var snygga, men sen så förändras ju allting och lik så korsetterna idag så är dem till för att hålla in midjan upp med brösten osv....:/ men jag har tittat runt lite och hittat en designer som har designat korsetter som är till för bara kul :D Om jag någonsin skulle köpa en korsett skulle det vara en från Maya Hansen men nog om snack och nu ska ni få se :)) 

 

Hoppas ni tycker att denna designen är lika kreativ som jag :DD

Klicka här för att komma till hennes hemsida :)

Kraamm


Glad :DD

Åhh nu är jag glad igen för ser ni ?!! MIn nya´design jag har försökt få upp den och en ny bild hela eftermiddagen. Heheh men nu är den uppe och jag har lärt mig massa nytt faktist :DD Nu när min blogg ser lite roligare ut och jag har hämtat krafter igen så är det dags att blogga på riktigt igen :) Men nyare bilder osv  vi börjar redan ikväll ;) Då ska jag lägga in ännu en söt sak grej och ad det kommer att bli det får ni se huihihi



Nu blir det frukt time :D

JAg har äen bakat idag för vi ska fira min moromor på lördag och då ill jag baka cup cakes ni får se sedan när jag är klar :D Nice va?
Och vad tycker ni om min nya design???

Fika

Åhhh vet inte vad det är menjag har en dålig vecka:( men jag få¨r pigga upp den lite med lite fika :) Here we gooo:DD



Hemma fast så borta....

Åhh jag är hemma för ett tag sedan nu..... vilken dag.... :( ja allt började jú med det tuffa valet som jag självklart valde fel .... men det viste jag ju från början jag är bara för dum för att fatta.... sen gick jag in på bloggen och förstörde min design för jag inte kunde få upp den ny..!! Så Sur!! sen gick jag till min vänn trorts att det typ var minus grader ute. Det var väl kul där men hela dagen har jag mått piss för jag är en idiot..! men nu ska jag ta en duch och imorgon så hoppas jag bara på att dem inte är arga på mig. Hoppas eran dag har varit bättre iallafall. Men åt andra sidan det är ju bara ett fucking VAL inte jordens undergång!! Men jag antar att det är så här man mår när man har gjort fel....?



Föresten så har jag hittat kamran nu så jag ska försöka ta lite bilder i morgon ! :)

God natt nu ♥ nu går en idiot mot sängen ...


Är jag dum?:(

Åhh jag känner mig faktist lite dum för nu har jag valt men jag tror jag hade kännt mig lika dum vilken jag en valde.....? men ajaj jag hoppas dem personerna som jag inte valde inte känner sig ledsna det går väll över??
Jag ska iallafall ha kul idag ;) hehehe Det är ju bara ett val inte världens undergång.....xD

Men nu ska jag typ packa mina saker och börja gå till min vänn men ni får ha en toppen tisdag ;) kraaamm


Studiedag :)

God morgon :)
Åhh jag har ett sp tufft val idag....:( Anntingen så ska jag vara med några och göra klart en skoluppgift eller sp ska jag vara med mina bästa vänner vi bestämmde det iiår och då känns det elakt att säga nej jag vill ju vara med dem bästa vännerna....men jag känner mig elak om jag inte är med och gör klart skoluppgiften...:( Åhh hjälp !! Men jajaj jag måste bestämma mig NU !!!
MEN ANNARS lever jag heheheh vi hörs senare ;)



En väldigt bra beskrivning på hur jag känner mig nu.... glad men ledsen ....;)

Kraamm


Skolan next

Jag åker till skolan nu ses sen kram


Ser ni min nya design?

Jag har försökt att byta design men jag kan inte se det.....?? Är det någon som kan se min nya desin ? är det bara min dator som är konstig och efter ;)? Heheh men svara gärn så jag vet :) Och svara gärna ifall ni gillar det även hihi ¨
Men nu ska jag sova så ni får ha en skön sömn ;) puss ♥



Sov sött ♥♥♥

Fokiwa.se

det är säckert många av er som känner till den kända bloggaren Foki :) om inte här är hennes blogg fokis.se
Men nu har hon även startat ett klädmärke ! :) Och jag älskar hennes kläder så detta var ju jätte kul :) och det är exakt vad jag kommer attt skriva om :)) här kommer fokiwa.se "s" kläder :DD



Som vanligt finns priset på bilden och har ni inte fattat att det är från fokiwa så tryck bara på länken här nedan för ;)

http://www.fokiwa.se/


Ingen kamra

Om ni undaraa varför jag inte har tagit n¨gra nya bilde rså är det för jag hittar inte min kamra! Hehehe måste leta upp den XDD
Nu ska jag göra en ny söta saker lista :))

Sovit :)

Hejsan :DD

Denna helgen har beståt av 1sak och det är att sova ;) Heheh jag har varit så trött :) JAg vakanade för bara någon timme sedan typ och denna dagen ska jag bara ta det lungt och så får jag se :)
Vi ha studiedag på tisdag igen :DD Yeii hahah känns som vi alltid är lediga nu för tiden men jag klagar inte :)

Vad ska ni hitta på denna söndag :)? det är faktist ganska varmt ute ? SÅ jag måste nog ta lite luft och kanske en duch! heheh


Inga planer

Hejsan :)

Idag är det lördag och solen skiner !:) Sååå skönt väder ute. Jag har inga planer för idag. HAr nyss rint runt lite och så men inga verkar ha tid....:( men men jag får hitta på något ;) Jag kanske ska dra och shoppa lite snart då kommer man på bättre humör ! Right? Igår va det fredag det känndes nästan som om det var lov men hahh b´nej det dröjer ett tag till ;) Vad ska ni hitta på idag då?:)
JAg kanske ska göra en "söta grejer" tilllite senare nu eftersom jag har tid ;)!


Kategori

Har ni lakt märke till mina nya kategorier som jag har lagt in så När ni trycker på en kommer saker om bara den saken upp ;) Ni ´fattar säckert heheh
Håll koll där för det kommer nya kategorier varje vecka nu i början :)


Tiden jag har över ägnas till att sova♥

Hejsan !:)

Nu har jag varit borta från bloggen ett tag men jag är faktist tillbaka ! :D hahah men annledningen till det är att jag har haft så mycket i skolan och tiden som blev över gick till att sova! Men nu börjar det lunga ner sig för i morgon är det ju fredag :D Sååååå skönt!  Nästan så att man vill fira. Hhihi
Igår la jag mig ute i solen sen somnade jag ^^ sen när jag vaknade var det bara att börja plugga och så har nästan alla dagar denna veckan sett ut......sova, plugga, sova, plugga, sova, plugga......osv.
Men idag så har jag också pluggat litette heheh. Det är så fint väder man vill bara vara ute!

Men jag lever iallafall så ni vet :) hihi



Krraamm


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!