plugg plugg och mera plugg

Hejsan

Nu har jag nyss pluggat med några vämner ni vet den där grupp uppgiften som vi gjorde på studiedagen ;) Men idag gick det inte alls bra... :( Några vänner var tvungana att åka hem av olika anledningar och några stannade men vi gjorde typ så bra vi kunde vi har även fått en till vecka att bli klara med uppgiften så det är ju bra ! :D heheh

Men annars är allt bra med mig :) JAg har nyss pratat med min pappa som är i stockholm vi har ju inte säts på typ 1 och en halv vecka ....:( Men han kommer ju snart hem så det känns ju skönt. Så här är det att sakna folk ;) hehe det bästa är när dem kommer hem. Men nu är jag så trött att jag knappt orkar skriva mer. Ni får ha en toppen måndag :)



Hahah me and my mogos

Krammm

Ledsen

Jag är så ledsen att jag inte har skrivit så mycket idag men jag har varor så trött och i morgon har vi idrott prov så jag la all min energi på att plugga till det:) men vi hörs i morgon hör ni puss god natt


Skolan:)

Jag sitter i skolan nu. Vi har håltimma :) fast det är gNska tråkigt. Men nu orkar jag inte skriva mer det är ganska jobbigt att skriva på ipod;) heheh puss


Sova ♥

NU ska jag lägga mig ner i soffan och ligga där tills jag somnar i morgon väntar en ny vecka och då är det nya tag. Så då gäller det att vara pigg och glad:) Jag önskar er alla en trevlig söndag kväll :)
¨



God natt ♥

Sista delen av åre :)

nu kommer sista delen av åre ;) Eller det är mest bilder på när i åkte till östersund och titta på pappas jobb;) Men det kanske är kul ändå? Heheh


Det här va utanför våran stuga där vi bodde :)







Snöstorm !





Här kommer några bilder från Östersund :)





och ¨några till bilder från Åre







Det var alla bilder jag hade från Åre

Har ni missat något så klicka bara på länken:

http://liiinsss.blogg.se/2012/february/are-del-2.html

eller

http://liiinsss.blogg.se/2012/february/chokladfabriken.html


Veckans shema :)

Ny vecka är på G och även nytt shema. Och som vanligt gäller inte shemat till 100% det blir ändringar heal tiden ;)



Kramm

Tråk göra!

hejsan :)

och jag är ledsen att jag inte har skrivit något på hela dagen men jag har varit upptagen med att göra tråk göra :) först städa jag i 2timmar Sååååå skönt att få detgjort sen har jag pluggat ich nu är jag helt slut och ligger i soffan upp och ner =)
Jag har lite läxa att ta igen fortfarande. men det ska nog gå bra ;)
Det är så skönyta att all is/snö är borta nu och det börjar bli vår !! Idag har det varit sol hela dagen men det har blåst lite. Längtar tills man kan börja vara ute igen :)




För några dagar sedan fullde min mamma år och min pappa var inte hemma då så han skickade blommor i bud. Så himla gulligt hihih och det är dem blommorna i bilden. Båda bilderna är tagna av mig :)

krramm

Pink♥

Jag vet att ni gillade när jag skrev om söta kläder här:
http://liiinsss.blogg.se/2012/february/klader.html

Eller om dem söta bikinisarna här:
http://liiinsss.blogg.se/2012/february/bikini.html

om ni har missat det så tryck bara på en av länkarna :)

men denna gången tänkte jag skriva om söta kläningar och av någon anledning blev alla av rosa Heheh. Men titta här om ni är intreserade♥



Priset står på varje bild:) och detta är även någonting jag verkliugen vill ha Heheh. Men alla saker kommer ifrån

http://www.melba.se/

Och nu vill jag även säga god natt :)


Sy mässan♥

Jag är ledsen för att jag inte har bloggat idag:) jag har varit helt ledig från allting såååå skönt efter denna jobbiga veckan ;) hhihi Men i morgon blir det nya tag jag ska både städa och plugga:) hihi
men mässan var kul lite för mycket sticka saker bara :8 och så sjukt mycket folk. Heheh



JAg idag :) med mina nya solglasögon som jag köpte för ett tag sedan;) skönt att det börjar bli varmt ute nu !

Kraamm

Åre del 2

Jag fick lite tid så jag lägger in del 2 av åre nu ;9 Kul va? :DD



Det här va en backe ;)



Nu kommer några bilder på byn :)








Och en bild på lilla mig mitt iallt ;) hihi även om det är jobbigt att gå runt med systenkamran så är det verkligen värt det ! JAg lovar kolla bara på vilka fantastiska bilder man får.

Det var några mer bilder :) det kommer en Åre del 3 och kanske även 4? hehehe men det tar nån dag mer.
Det vart lite kort sammanfattat under varje bild men hoppas det räcker. JAg kan även säga att det var värt att åka dit för det var så mysigt och vackert. Vi hade väldigt kul där :) hihi Jag vet inte om jag skulle kunna tänka mig att åka dit igen för jag har inte så mycket att göra där och det ligger så långt bort från Göteborg. Men jag ångrar inte att jag åkte dit. Har ni några frågor så fråga gärna:)

Nu till något helt annat;) Imorgon ska jag och mamma åka på symässa :) men mer om det då

Glömmde

en Bild på min käre mor :)♥


Födelsedag ♥

Hejsan! Jag ville bara säga att jag inte kommer att skriva mer idag för min mamma fyller år :) Så vi ska fira henne och så hihi. Och jag vill bara lägga en liten hälsning till henne även om hon inte läser min blogg. ? So her we go;) Kära mamma♥ Vi finns alltid där frö varandra även om vi båda är lika envisa ;) Hihi och även om dem senste åren har varit em absolut värsta i våra liv med massa olika anledningar. Så har ingen av osss get upp hoppet. Du har lärt mig att alla inte är lika och att man måste våga för att lyckas¨. Detta är självklart något jag kommer att ta med mig hela mitt liv. Du är den bästa som orkar de mästa! Jag älskar dig till sjärnorna och tillbaka. Du vet vad du vill du vet vad du kan. Du gick en match mot livet och det var du som vann. Älskar dig puss /´Linn ♥

Skolan

Hejsan just nu är jg i skolning . Vi har nyss gjort prov:) det gick la sådär faktist men nu måste jag in på nästa ni får ha en bra dag puss


Bikini♥

Det var många av er som gillade när jag skrev om dem söta kläderna :) Här:  http://liiinsss.blogg.se/2012/february/klader.html så nu tänkte jag göra något likande men med bikini :) Jag har tagit dem från min favorti sida när det gäller söta bikinis:) Titta här nedanför om ni vill se ;)



Jag vet hur mycket man hatar när man ser något snuýggt och så hittar man inte sidan eller priset så därför har jag lagt till priset till varje bild :) och här har ni länken¨:

http://www.phaxswimwear.se/

Och nu säger jag även god natt till er ♥

Kramm

Äntligen hemma ;)

Hhihi nu är jag hem sen ett tag tillbaka :) Det gick väldit bra faktist vi kom en bra bit på vägen så nästa tisdag ska vi plugga iugen och göra klart en redovisninigs övning som måste bli klar tills på torsdag ! Sen när jag kom hem skulle jag plugga ännu mer..... heheh jag fick ett lite panik för jag ville inte plugga mer. Men jag får preoritera lite jag kan inte göra alla ämnen på samma dag xD hehe även om allt är tills i morgon så får jag göra litei helgen. Jag brukar inte gilla att göra massa läxor på helgerna för då vill jag vara helt ledig men i värsta fall så får jag göra det ändå.... ? men jag ska pluga lite NO eftersom det är viktigast vi har nämligen prov i mrogon :) men nu ska jag äta.

Ghaaa är hungrig :)



Studiedag♥

God morgon !

Idag är det bstudiedag och jag ska sttrax åka iväg till min vänner vi ska plugga idag :) Och sen när jag kommer hem blir det mer plugga ;) hihihi Så kan det vara.
Och har ni hört att det har föddts en pinsessa nu ;) ? Jo det är sant kl.04.26 kom en 51cm lång prinsessa ♥ hahah det går väl nästan inte att missa ? det går ju på radion hela tiden och tidningar kommer nog bomba med massa och tvn ;) hahah Men jag tycker faktist det var ganska kul. och jag önskar Daniel och Viktoria ett stort lycka till :)

Men nu måste jag åka :) !



Ha en underbar torsdag ♥ Puss

Dagens fråga!

Dagens fråga är:

Ska jag byta tema till bloggen?

Hahah lite rolig fråga kanske men jag är trött på den samtidigt som jag tycker om den :/ Men nu vill jag veta vad tycker ni? Hihi det är ju trots allt det viktigaste ! Så skriv vad ni tycker :))



Och jag vill även tacke er för era fina kommentarer ! ♥

Kärlek till er ♥


Kläder

Här kommer 2 collage med lite kläder som jag tycker är syper söt och som jag vill ha :)




Alla saker kommer från samma hämsida ni kan komma dit igenom att klicka på länken:
Jag har tipsat er en gång förut:)
http://www.talkingclothes.se/se

Present till mormor♥

dem senaste timmarna har jag hållt på och pysslat med en åresent till min mormor som fyller 75år :) Jag tycker det blir mer personligare om man gör något själv, själv har jag gjort ett album som minnen av allt hon har varit med om :) jag kasnke tar kort på den sen? Men först fyller min mamma år :) Jag vet inte vad jag ska ge henne? Och sen min pappa Haha !  och sen min mormor :) Det är så roligt för min mormor fyller år dagen efter min pappa. Haha

JAg har inte pluggat i dag för det hade blivit alldeles för mycket plugg plugg hela tiden för jag ska ju göra det hela dagen i morgon ;)


Jag lägger kanske in del 2 av Åre sedan :) Håll koll

Kraamm


Studiedag i morgon :)

Yeess det är sant vi fick studiedag i morgoin :DD men den dagen kommer att gå till plugga med vänner♥Jag ser den dagen som en chans att komma ikapp :) Men det ska bli kul att plugga med vänner är inte samma sak som att plugga i skolan. + att man får ju sovmorgon :) Men nog om det nu !

Det gick bra i skolan idag. Jag fick se mitt SO prov och Om jag är glad!! det är det bästa provet jag någonsin har gjort ! sen efter det skulle jag göra spasnka provet som jag missa när jag vara sjuk det kändes helt okej faktist. (sråk är inte min starka sida) ja vad har hänt mer..... jag kom hem, jag fick skryta lite för mamma ;) Hihihi för dem senaste gångerna har det inte gått så jätte bra? Sen åt jag och nu dricker jag varm choklad. Mummss.. ♥




Kärlek till er ♥


Chokladfabriken♥

Det är så många bilder från Åre men jag tänkte börja med det roligaste! Nämligen chokladfabriken :) Åre chokladfabrik gör dem där strutarna med praliner i, men om du inte fattar vad jag menar så titta här :)



Förstår ni vilka jag menar nu då ? :) Ni har säckert sätt dem förut för dem har nämligen 1500 återförsäljare runt om i Sverige :)



Självklart har dem mer än bara strutar med praliner i ex vit choklad.....



Lite finare choklad att ge bort ex......



pluppar med olika samk och självklart är det av choklad ......



Mer strutar.....





Jag valde inte den som är på bilden, jag valde en med vaniljsmak doppad i vit choklad



Alla smaker samlade på ett ställe :)



Lite balndade saker.



Här tillvärkas allting :)

Detta har hel klart varit en upplevelse för mig ! JAg har alltid tycket om strutarna och att få se vart allt tillverkas var jätte kul. Specielt när man fick veta deras historia bakom hur allting började :) Jag kommer inte ihåg allting som stog men jag minns att det var spännande.

Om det inte låg så långt bort så skulle jag absolut vilja prova där ! Men Åre.... :( det är jobbigt att åka dit.
Men det var en mysig liten stuga fullt  propat med bara socker :)
Åhh juste dem strutarna viker dem själva hihih så kreativt !

Hoppas ni uppskatatde detta !

Krraamm

Bilder från Åre?

Åhh det var såååååå sköt att träna idag :) Men nu är jag helt slut så jag kommer sitta vid dator hela kvällen och fixa bilderna från Åre så det inte blir allt för sent! Men ni får ha en trevlig kväll ♥




Hoppas ni gillar tröjan ? :) Det är min design och jag har sytt den. Jag använder den som en träningströja för man kan röra sig fritt och den är skön :)

Kraamm


Semledagen♥

Hej!


Jag kom en från skolan för typ 2timmar sedan sen dess har jag sutit och pluggat :( Men efter skolan åkjte jag och mina fina vänner och tog en fika för det är ju semledagen iddag ;) Right? Hihi det är sååå gott :)
Sen kom jag hem åt lite mat och sen har jag suttit och pluggat tills nu. Jag har ett spanska prov i morgon. Ett no-prov på fredag jag ligger 3sidor efter i matten. Vi ha även spanska och matte läxa. Nästa vecka på tisdag har vi en redovisning som vi inte är klara med. Det går bra nu......men nu måste jag skynda mig och träna innan maten :)



PS: det är ingen som har målat dem här bilderna jag har redigerat dem så ;)

Skolan

Hejsan nu är jag skolan och har lite rast just nu faktist:) jag väntar på nästa lektion som är e-val och då får man välja vad man ska göra. Ni får ha en bra tisdag :)


Min eftermiddag

så här ser min eftermiddag ut och kväll. Kanske nudlarna tar slut men jag ska plugga hela kvällen:( Det går inte så bra för mig i skolan :((( but a tray! och det är det viktigaste :D



Kan ju hända att man slinker in på lite annat när man sitter vid datorn ;) hihi



Snabbnudlar :D Mums Hhihi Nu blir jag biff !!



Jag vet inte hur mycket jag kommer att hinna blogg idag men jag ska försöka med iallafall ett till :)

Krraamm

Mitt hår ! :(

Fattar ni vad jag menar nu! Åhh måste verkligen färga mitt hår ! Det är typ brunt läns in och blont (som det ska vara) i topparna. Jag har aldrig färgat mitt hår. Jag lovar. Men ihelgen blir det nog premiär !:DD Haah Jag har aldrig färgat migg hår för jag vet hur det slitst, det kan bli missfärgat och man kan inte sluta ! Haha men nån gång måste vara den första ;) Däför är det bra att ha rätt färg och en bra färg som inte slits för mycket. Något tips ? Jag kommer att vara blond såklart. Jag sviker er aldrig blondisar ;) hiih 
Jag kommer i såfall be min vän Elin att hjälpa mig :) för hon vet vad hör gör och jag litar på henne hon har färgat sitt hår mååånngggaaa gånger ;) 

 

Mitt hår idag :((

Dagens fråga !

Jag ska försöka börja med något som är dagens fråga? :DD Gillar ni det så fortsätter jag :))
Iallafall det heter dagens fråga och jag ställer en fråga som är "aktuell" eller så och ni svarar :D Vinnaren får en länk?? hihi



Dagens fråga är : Tittar ni på Top model sverige ?
Själv gör jag det. Älskar det programet :DD Det går på Tisdagar klockan 20.00 på tv3. Jag tittar alltid på det på tv3play.se :DD




Den svenska verisionen är inte lika dramatisk som den amerkanska!
:
:
:



Det är min favorit:D Tycker hon vart super snygg när dem klippte henne i det senste programet. Vilken är eran favorit ? :DD


Alla vindar, alla dar vill jag dig för alltid ha kvar ♥



Söndag :)

God morgon !

Idag är det söndag :DD FAst igentligen tycker jag inte om söndagar så mycket för dem är tråkiga xDD hehe men man får väl försöka göra dem roliga då?
Snart ska jag på med idrottskläderna och träna ! JAg har ju haft "semester" denna veckan så det har inte blivit så mycket träna.
Sen så ska jag packa upp alla mina kläder ooch städa i mitt rum... JAg fattar inte jag kom hem igår nu ser du ut som om det har varit fest här !? :(Så är det..:(
Sen har jag ju även sagt at det kommer bilder från åre :) Jag måste bara fia dem osv. Men dem kommer upp idag eller i veckan.

Hur ser eran söndag ut? :)


Veckans shema :)

Jag försökte att göra shemat lite roligare för det var inte så mycket att fylla i denna vecka. För jag vet inte riktigt vad som kommer men jag är ganska säcker på att jag kommer få göra spanska provet som jag missade förra veckan då jag var sjuk.
Sen vill jag färga mitt hår blont nu är det typ brunt/blont/grått. Jätte tråkigt ni kanske har något tips på färg produkt? :)) tipsa gärna !!


Göteborg :DD

Hejsan nu är vi hemma för ett par timmar sedan. Jag har varit för trött för att orka skriva någonting ;) 12timmars bil är inte allltid så kul..... men det gick bra vi åkte till stockholm i går och åt en fantastisk fin middag på en grek resturange :D vi alla älskar grekisk mat ! sen åkte vi till lägenheten där och myste och sova sen i morse åkte vi hem. Pappa blev kvar i stockholm för han jobbar där. Nu kommer jag inte se honom på 2veckor :( för han ska till sälen och göra någonting?? Men et får funka när skolan går i gång rusar ju tiden förbi ;) HIhi
Jag har ju som sagt tagit kort också :)) dem rammlar väl in i kväll/natt eller i morgon.



Puss

Tråkiga inlägg nu...

Jag vet att det är lite tråkiga inlägg nu. Det är bara tjat på vad jag gör och vad jag ska göra men jag har inte tid att skriva något annat nu när jag ha semester. Men vi åker hem i morgon och på lördag åker vi hem från stockholm:) så nästa vecka blir det "normal" bloggning igen:) så nu vet ni... När jag är på semester är det mer "gör/göra" inlägg och när jag är hemma bör det lyd allt möjligt och även bilder som jag har tagit själv:) hoppas det funkar??


Stan:)

God dag!!
Idag har jag och mamma tittat i stan en sista gång här;) den är så mysig. Mamma köpte lite saker. Jag stog över idag hihi:)) och nu har vi börjat packa ner allting. För i morgon åker vi hem:( känns faktist ganska tråkigt även om jag inte är någon direkt fjällmänniska;) så är det mysigt att vara här:)


Natti natti

Nu säger jag god natt till min kära läsare :) ni får sova så gott så hörs vi i morgon puss


Tv

Haha vilka tråkiga rubriker jag kommer med:( nej men jag lever och har det bra här borta :) just nu tittar jag på tv och myser på näst sista kvällen här jue:( men det aka faktist bli skönt att komma hem :)) vad har ni gjort på lovet då?


Man kan aldrig få nog...

Ngonting man aldrig kan få nog av på semester är fika) hihi ja det är rätt n har vi tagit en fika och det var gott allt är så mysigt här så man kan aldrig få nog:)) men i morgon är det sista dagen här då har hi faktist ingenting planerat vi ska kanske u på stan och shoppa :) på fredag åker vi till Stockholm igen och sover där sen drar vi hem till Göteborg! Mycket bil men det får la gå kramm


Spa

Hejsan:) nu har jag och mamma varit på spa. Och det var så skönt:)) vi tog ett duo spa så vi gjorde det tillsammans . Om ni undrar varför jag gör en sån stor grej av det här är det för att det är första gången jag går på spa jag har alltid vari för liten men n fick jag:)) så det var mysigt. Innan vi gick dit så bada jag och jag var helt själv i hela badhuset haha!! Det var lire roligt:) men nu ska vi slappa här sen får vi se... Kramm


Allt har sitt slut=)

Alla hjärtans dag börjar lida mot sitt slut:) Jag älskar den här dagen! Man kan känna glädjen och kärleken i luften:)) även om den inte har varit helt toppen för mig så är jag glad om några andra är glada! Jag hade gärna gjort om denna dagen mycket bättre men det är mitt eget fel att det blev så här... Men nej nu ska jag sluta tänka på det:) i morgon ska jag och mamma på spa. Vi har tagit en behandling för 2 så i gör det tillsammans och då ingår även gymmet så vi tänkte köra lite efter eller före och även badet ingår så jag kommer nog hoppa ner och simma lite Rut lite :) men nu ska jag sova och jag hoppas att ni har hart en underbar alla hjärtans dag!!


Kvällsfika :)

Stormen övertog så vi passa på att springa in till stan och ta en kvällsfika nu innan alla hjärtans dag är över :)) kraam


Home sweet home

Nu är vi hemma igen och vi har ätit middag vi åt hemma för det var snöstorm så man kunde knappt gå ute:( så det kan vara ibland. Det var jätte mysigt alla hjärtans dag. vi va på choklad fabriken och köpte med oss lite som vi ska äta ikväll:) och sen åkte vi till Östersund där pappa har ett "kontor" och sen gick vi i staden där den var så mysig! Jag köpte en väska ni får se den när jag använder den:) hihi nu ska vi mysa framför tvn och äta choklad så man blir glad;) och i morgon väntar gym och spa ch kanske lite bad:)) vi får se. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll kraamm


Glad alla hjärtans dag :)

God morgon! Och glad alla hjärtans dag! Den här morgonen började bra fast det är snöstorm. Som sagt så ska vi till choklad fabriken i dag och det ska bli jätte kul. Men nu måste vi äta och komma iväg ! Ni får h en underbar hjärtans dag:)) pussa


Sleep sweet

Nu ska jag snart gå och lägga mig :) jag kände för att skriva en gång till för att jag har skrivit så dåligt dem senaste dagarna:( men nu när jag kan skriva på min iPod kommer det att bli bättre :)) tyvärr kommer ni inte få några bilder föräns vi kommer hem men lite uppdatering är väl ändå ok? I morgon ska det bli en rolig dag! Som jag skrev förut så ska vi till choklad fabriken och självklart åker kamran med :) så ni kommer att få massor av bilder på söndag men nu ska jag sova ni får ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon god natt puss


Hej från Åre

Hejsan :)) första gången jag bloggar från min iPod ;) hihi nu sitter jag i soffan i Åre och är helt slut idag har va badat och mamma fixa mina naglar :)) jätte fint! I morgon ska vi åka till Åre choklad fabrik och kanske åka till pappas jobb en sväng som ni vet så jobbar pappa i Stockholm men han har en ett kontor hår med. Och sen är det även alla hjärtans dag i dag i morgon så vi kommer fira det med att äta en middag ute. Sen på onsdag ska jag och mamma på spa. Men mer om det lite senare nej nu ska jag äta äppelkaka och mysa framför tvn. Vi hörs snart igen :)) kramm


hej då på ett tag ♥

som ni vet vid detta laget så åker jag upp till åre i morgon och jag har bestämmt mig för att inte ta med någon dator för att få det här att bli en semester men kamran åker med så ni får massa bilder sen när vi kommer hem typ nästa söndag :) Men får jag någon möjlighet att använda internet så lovar jag att slänga in ett inlägg :))



vi hörs på ett tag :DD

kraammm

Mina favorit sidor :)

Jag har fått några frågor vilka mian favorit sidor är :) Och här är några olika länkar på dem jag tittar mest på i klädsidor och accesoarier

http://www.melba.se/ - dem har allt från söta kläder till tuffa accesoarier



http://www.talkingclothes.se/ - Dem har super söta saker från Japan :))




http://www.dreamvs.jp/pc/index.php?1- en japasnk sida man inte kan beställa ifrån men jag frå väldigt mycket inspration därifrån när jag ska sy :)




http://www.prinsessankawaii.se/- Namnet säger väl sig själv?;) hihi söta kläder. Dem har jätte söta saker som jag vill ha ^^



http://www.amai.se-  Dem har massa söta saker, inte kläder men man kan styla sitt mobilskal och mm ;))
+ att dem har billiga ögonfransar :DD

  

Hoppas ni tycker om hemsidorna lika mycket som jag gör :DD

Kawaii ♥♥





Home sweet home♥

Nu är jag hemma igen :) Vi tog en fika efter såå himla gott :) Och nu är det äntligen lov! Jag tror nog dem flesta tycker att det är väldigt skönt ! Jag är inget undantag hihi. Nu ska vi packa klart det sista sen äta en underbar middag och så drar vi i morgon till stockholm och har det bra där ;) Innan vi drar till åre. Lovely ♥

Vad ska ni göra på lovet då kära läsare? ♥


doktorn

Nu drar jag till doktorn :)) vi hörs efter



kraamm

Purikura ♥

Jag har alltid velat att åka till Tokyo! och något som jag verkligen skule springa till och testa är en purikura maskin ! men jag kommer anntagligen inte att åka dit på några år men jag hittade en hemsida som man kan göra purikura av sina bilder ! kolla här :DD


Det finns ramar och klister saker man kan sätta på sitt kort. Det finns nog mycket mer i Japan men det var ändå ganska mycket !!




Ursäkta för att bilderna är så dåliga, jag tog kort från datorn :)



Tuvär har jag ingen anning om hur man sparar bilderna i datorn...


om ni vill testa så är det bara att trycka på länken: http://www.puricute.com 

Jag är frisk !!

God morgon

Jag vaknade lite senare idag ;) heeh men nu kan jag helt konstatera att jag är frisk ! för att åka till åre :DD I dag ska vi åka till doktorn och få några provsvar. Sen är det full packninig som gäller ;)
Tänkte slänga in en dagens outfit idag Jag har ju bara gått runt med myskläder dem andra dagarna så hehe därför hr det inte blivit några bilder på det :))

Sen vill jag även tacka er för att ni gillade mitt arbete med syateljen! och även alla andra fina kommentarer ni skickar till mig ! Tussen tack♥




Så här ser jag ut med ögonfransarna jag köpte för ett tag sedan ;)

hörs snart igen kraamm


Jag är arg!!!

åhh jag vart tvunden att skriva av mig nu..... jag är så jävla arg!!!!! it´s suck med bröder! dem retar en bara hela jävla tiden hur får det en att må som om inte livet redan var piss......... Jag förtsr er alla tjejer soim har bröder som bara retar en hela tiden ! Jag har ju 3bröder :((( Jag har alltid velat att ha en lilla syster att ta hand om ....:) men nej nje nu räcker det sa mamma :(( Eller så vill jag ha en katt att kjela med dem dagarna man mår dåligt .... :/ om inte det vore så att min mamma är så jävla tråkig och bara tänker på nackdelar hela tiden !! Jag blir så sur hon ser inget posetivt nån gång ...:( Jag längtar tills jag får se pappa igen ! han jobbar i stockholm om veckorna :((((( Jätte tråkigt så jag ser honom bara på helgerna nu :( men på lovet så får vi vara med honom hela veckan !! :DDDD jippi ! längtar !! Aja det var skönt att skriva av sig lite iallafall :))



Aja nu ska jag sova :)

Puss på er och tack ni som lyssnade :DD

God natt ♥

Nu ska jag titta på tv och sen är det säng dags jag tror att jag är hemma i morgon också för att vara säcker på att jag kan åka till åre :)) I mrogon ska vi även till doktorn för att få några provsvar bara.



jag ska sväva mig till sängen :))

Sov så gott !♥ Puss

Resten från sälen

jag har fortfarande några bilder kvar från sälen jag laddar upp dem för att tagga tills vi åker till Åre :DD wiee
Hihi kanske är lite efter att ladda upp bilderna nu men jag gör det ändå








enjoi :)))


Sy ateljen

som jag lovade för några veckor sedan att ni skulle få se syateljen och här kommer bilder :DD



Blandade bilder :)



Det är asken som jag gjorde för några veckor sedan :)



Alla mina trådrullar och små förvarings lådor :)





Stora lådor som jag har gjort som jag förvarar dekorationer i och på andra bilden några av mina spetsband



En bild uppe från :)



Som ni kanske kan se så är mycket handgjort av mig :) så det är därför det har tagit ganska lång tid och så men det är helt klart värt det ! Det bästa med att göra saker själv är att det är inte lika lätt att folk härmar. Ni fick lite kort information under varje bild men är det något som ni undrar ändå så är det bara att kommentera !
Detta jobb har väl tagit ett halv år och för mig har det varit helt gratis för att mamma jobbade på en pysselbutik och då unde jag ta massa fina saker därifrån !

Hoppas ni gillade det !

Kraamm

Alla ♥ dag !!

Jag glömde helt bort att det snart är alla ♥ dag ! HAha men om jag ska vara helt ärlig är det faktist inte något vi brukar "fira" så jätte mycket men visst är det kul att ge bort ett godis hjärta till någon man tycker om ;) Hihi Men jag får se om jag gör et denna gången vi är ju i Åre som sagt då ;) Men vi får väl ta någon mysig fika ;) Vad ska ni göra på alla ♥ dag ? :D


Gamla designen?

God morgon :)

Jag vaknade för någon timme sedan och var faktist jätte pigg :)
Jag är fortfarande jätte snurrig :( Men lite bättre än i går ;) idag ska jag försöka att ta lite bilder på det jag har köpt och även på min syatelje :))
Föresten jag bytte tillbacka till min gammla design + att jag satte en bild på mig på sidan :) VAd tycker ni blev den bra?

Nu ska jag äta


Det lilla som är kvar..

Här kommer ett vecko shema iallafall för det lilla som är kvar ;)


nästa stopp Åre ♥

Hejsan:)

Vill börja även denna gången med att säga förlåt för att jag lova att bli bättre på att blogga sen blir man inte det.....:( men det är inte så kul när det inte är några som läser min blogg........ men ska försöka att skriva någon gång per dag iallfall låter det bra ?:)))
Tror  att det var förra veckan jag lovade att visa upp min syatelje men jag glömde helt enkelt bort det.... så kan det vara jag ska försöka att göra det i morgon :)) Låter det bra?
Jag har varit hemma idag har typ varit skit yr hela dagen jag kunde typ inte ens stå en sekund innan jag var tvunden att sätta mig ner igen :( Hoppas det går över för på fredag åker vi upp till stockholm och sover i våran  lägenhet där sen drar vi vidare till åre :DD Är ganska taggade faktist jag hoppas att det inte blir för kallt !!
Men som ni kanske har förståt så gillar jag inte att åka skidor. Anledningen till det är att jag blir så himla sur för jag trillar hela tiden och så tycker jag inte om att frysa. Så mamma och jag kanske ska gå på spa och shoppa osv :DDD Skoj!! kul att shoppa någon annanstans jag e så trött på butikerna i göteborg :(

Idag har jag varit hemma som sagt och kommer även att vara det i mrogon jag ska ta lite kort och försöka fixa lite på bloggen om jag känner mig bättre:)

I söndags var jag med min underbara Cissi!!♥ I love you! vi hade ett lite roligt äventyr hehe XDDD

I lördags var jag och mamma och shoppa jag kommer visa upp vad jag har köpt i morgon förhoppninigsvis:))

I fredags var jag i skolan sen åkte jag och fick massage för jag har en muskelinflamation :(( men det var såååå skönt jag typ somna xDD

och resten av förra veckan så pluggade jag för vi hade några prov. Vi har även ett prov i morgon men eftersom jag inte ska gå får jag nog göra det veckan efterlovet så jag ska nog pkugga lite på det. :)

Oj nu får jag nog avrunda innan det blir allt för långt inlägg ;)




Lite bilder från sälen för nån månad sedan som jag tror att ni inte har fått sett ännu ;)

Kraaamm

Svensk tradition :)

NU är det dags för lite svenkstradition :) Nämligen melodifestivalen:)) Tror nästan att hela sverige tittar på det nu ;) Hahah ni får ha en fortsatt bra lördag



Kraamm


Ny design?

Hejsan :))

Idag har jag och mamma varit på ett köpcentrum och shoppat :) jga köpte som vanligt mer än mamma ;)) Hehe..Men resten av dagen tänkte jag bara ta det lungt hemma. Vi tänkte ha lite hemma bio. Så det ska bli skönt ! jag är helt slut efter denna veckan. Men jag tänkte fixa lite på bloggen nu. Bla en ny design som jag har fixat. Jag vet att ni gillar denna designen men jag tycker ändå om lite förändringar. Så det kommer nog upp snart. Men annars tänkte jag önskar er en toppen bra lördag:)



Fika :)) Mummmsssss

Kraamm

NI är KVAARRR!! :DDDDDDDD

Hejsan ! jag är tillbacka på "riktigt" i morgon. Tänkte bara skriva en snabbis nu. JAg är jätte glad att mina fina läsare är kvar !! Fortsätt med det för i mrogn är jag tillbacka på riktigt ;)) HIhi så får vi se sen det är så mycket i skolan nu så jag gör så gott jag kan ! Men nu får ni ha en underbar lördag så hörs vi i morgon ;`))

Bild från 2009

Love yaaa♥

Heheh jag älskar er men jag orkar inte......... jag tar en BLOGGPAUS !!



Puss♥♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!