Kill my life before my life kill me.....


Dagens outfit :)

Så här har jag sett ut idag :)




Tights: Italien
Shorts: gammla jeans
Tröja: New yorker

Jag lägger upp lite fler bilder från dag sen :)


Ny naglar igen !

Heheh mina gamla naglar är redan försörda så är det när man gå i skolan då försvinner naglacket fortare :)

aja this is how it look :D




Det glittriga naglacket har jag köpt i USA men det ljus bruna är från isadora som man kan köpa lite var som helst ex Kicks? :)

Lätt, dem snyggaste skorna just nu !



Åhh dem är så sjukt snygga så jag dör! Åhh kan inte nån köpa ett par jeffry cambel skor till mig? :D Hahah! Nej men sanningen är att jag funderar på att köpa ett par som ser ut som jeffry cambell men dem är inte äka men what ever det är ju snygheten som räknas dels vill jag inte lägga 2000:- på ett par skor.. aja jag får nog drömma vidare ;)


Liten bild men hoppas ni ser det är dem jag tänkte köpa i såfall. tycker dem är sjukt snygga ändå :) det kanske är lite för varmt för att ha dem nu? men vem vet det kansek snöar i morgon vi lever ju ändå i sverige...?

Om någon annan vill köpa dem så finns dem här och kostar 529:- + massa frakt och skit haha xD


Ehh....."rubrik"

Hejsan :D

Idag är det onsdag för er som inte viste det. Hehehe fint väder idag igen och det ska vara et hela veckan så nu behöver jag inte tjata om det. Jag har lite läxor som jag ska göra om en stund.
Sen är det inte så mycket som har hänt onsdagar i skolan är helt okej. Gillar inte träslöjd bara men annars är den skön och kort jag kom hem halv 3 kanske?



Åhh jag måste ta lite nya bilder nu lata Linn allså ;) hihi

kraamm


Sun loves me and a love the sun :)


Happy smile ! :D

Åhh jag är så glad för det är varmt och skönt ute ! Jag ska snart ta en filt och lite jordgubbar och lägga mig och plugga ute i sommar solen ! :D Blir säckert ännu mer bilder idag ;) Det uppskatade ni va?
Min dag har varit toppen:) Jag ska göra en opration den 1juni så jag ska till läkaren och träffa all personal som ska medverka i oprationen på måndag den är ingen stor grej jag ska bara göra en "Skönhets opration" och fixa ett ärr på halsen / ni vet det är därför jag har ett plåster där..)

Neej nu blir det jordgubbar :D



Bild från igår :)

Good night ♥

Nu ska jag se på big brother sen ska jag sova :) Hoppas ni har haft en underbar måndag!



Sov sött puss ♥♥♥


Bilder från idag :)

Jag tog lite bilder ute idag när det var så härligt väder :)) Så jag säger som alla bloggare gör jag låter bilderna tala för sig själv ;)







Inga körsbär så långt ägat kan se..... :) Hoppas det kommer snart och jordgubbar !




Jag skulle ta lite dagens kläder (på svenska) bilder men sen blev det vatten krig ch då vart alla kläder blöta och sen var det bara på med bikinin hoppas ni förstår....


Värmare än värmast!

Hellu :)¨

Jag är hemma tidigare idag för vi skulle bara se klart en film på svenskan sen hade lektionen efter blivit inställd typ?
I morse var jag hos doktorn jag gjorde en kontrol på en grej som jag inte riktigt har berättat för er vad det handlar om ännu. Och som det ser ut nu så kommer jag inte säga det föräns jag känner mig säcker osv. Jag vill ju berätta men jag vill inte att alla ska veta.

Det är så otroligt härligt väder idag ! Sommaren är på "G" nu!




Jag läger upp dagens outfit bilder sen:)

Lovely day!

Åhh vilken härlig dag idag ! Värsta sommar värmen hoppas sommaren är här nu !:DD det kommer ialafall ingen mer snö yeii ! :D hehe
Idag ska jag plugga lite till sen ska jag vara ute och mysa i värmen ! :D



Bjuder på en bild från 2010 när jag agerade modell :D Man har förändrats lite höhöhö


Följ mig på instagram "yousweetit"

Om ni inte kan få nog med mig på bloggen så kan ni följe mig på instagram:) Jag heter yousweetit :D Hoppas vi ses där!


Girl you are pretty!


Lördag... :)

lördag idag jue... vet inte ríktigt va jga ska skriva det har inte hänt så mycket idag :) Men det är massa godis idag ! Yeii :D ikväll ska se på film och äta massa godis ! Jag har så sjukt ont i nacken så jag vet inte vad jag ska göra :( Jag gick hos en sjukgymnast för det förut men sen gjorde jag inte dem "uppgifterna" jag skulle göra och då tyckte mamma det var ondödigt att gå dit... :(

Nej nu är jag törstig !


dagens outfit :)

Jag hann inte välja kläder i morse så jag slängde bara på något enkelt :)




Skönt med sol så man kunde ta bilder ute igen :)

Resultatet

Nu är jag hemma igen :) Denna dagen har gått så sjukt fort !och jag är jätte trött jag somna 3 eller något igår :( Så kan det vara hoppas jag kan somna lite tidigare idag för jag gick upp tidigare ...? Aja jag har iallafall varit och klippt mig... alla säger att det blev så fint och så men jag tycker det blev lite för kort... men det växer ju ut så haha. Sen åkte jag hem till madde och titta på sex and the city 2 jag har sett den typ 1000 gånger men madde hade aldrig sett den.

Nu har vi ätit middag tuvär inte så god mat... är fortfarande hungrig funderar på att åka och köpa en pizza ? haha!





Lite bilder på hur restultatet blev :)

Vad tycks?


Klippa mig :)

God morgon

JAg är uppe tidigare än i går idag ! Skönt, men jag väntar på en vänn sen ska vi åka och klippa mig sen ska ci hem till henne och sen får vi se som sagt har hon skadat foten så hon kan inte gå så mycket men men det blir nog bra vi sk se på en film iallafall :D



Ha en bra fredag sötisar !


Min nya design :D

Jag skrev för ett tag sedan att jag inte skule ändra design men jag kunde inte mostå att göra det en gång till. Men nu LOVAR jag att inte ändra på ett tag jag är galet kär i denna designen hoppas ni gillar den lika mycket som jag. Den är så typickt mig. Jag vet inte om ni kan se designen än men bar lugn den dycker nog upp snart och när ni ser den skriv gärna vad ni tycker ! :)

Nu ska jag sova, jag tänkte gå upp lite tidigare i morgon .... HIhi jag ska klippa mig klockan 11.30 och sen ska jag till en vänn och ta hand om hennes fot. Stackarn gjorde illa sig när hon spela fotboll..... :/



Bild som finns i min nya design ;)


Skor :D




Här är några sommar skor jag vill ha men jag får lugna mig lite grann jag har så sjukt många... Heheh

dem kommer iallafall från denna hemsidan :))


Pink, blue and white



Nu är jag klar med naglarna ! Jag skrev inte förut att jag skulle börja med naglar men nu är dem klara iallafall :DD Det tog några timmar och jag fick göra om dem ett´par gånger men det var det värt det är alltid slut resultatet somn räknas. Dock vet jag ej hur länge dem komemr att hålla jag tror att ett av naglacken var gammla så den var typ klibbig man kanske ska lacka på lite till så håller det nog? :D

Vad tycks??


sweet cake !




Titta vilken söt godis ! Det ser ut som en liten mini cup cake! Hihih


Torsdag= lediga ! :DD

God morgon   God efter middag ? Kanske

Jag tog en extra sov morgon i morse men nu fick jag lite panik för jag skulle ju hinna med masssa idag.... Heheh men men det är inte försent än idag ska jag plugga lite matte ligger lite efter i skolan nu sen tänkte jag även stor städa mitt rum har tänkt att göra det i en månad nu men det har aldrig blivit av så jag få lov att göra det nu innan det dammar igen !

Vad ska ni göra i dag då ? Söta läsare!



Mums varm choklad :))


Natti Natti

Jag ska inte sova än men jag ska inte blogga mer så jag säger god natt och hoppas att nni sover så sött alla mina fina läsare :))



Kraamm


på spåren igen....

Åhh det känns så skönt att jag är på spåren igen !! Av alla mina ider och som jag har försökt med olika redigerings saker så blev det för mycket det räcker med att bar fixa lite med ljus och kontrast tycker jag. Efter att jag har sagt att jag ska sluta redigera så var jag tvungen att redigera bilderna i några dagar till bara för att vänja sig och ta farväl hihi hoppas ni också har gjort det nu !



Men det jag ville säga var att jag är väldigt glad att är på spåren igen. JAg vill inte berätta vad det är som har gjort att jag vill redigera bilderna så mycket men det finns en annledning men vi behöver inte tänka mer på det nu för det är över ! :DD


Glass i stora lass :)

Hejsan :)

Just nu sitter jag och äter glass och tittar på tv. Jag har ätit glass nsäatn var ända dag nu och sommaren har inte ens börjat haha hur ska detta gå men alla klagar ju på att jag är så liten ;) Hihi

Sen vill jag även tacka för era söta kommentarer ! You make my day


More you have more can you lose....


Dagens outfit :)



Tröjan är made by me :)
Shorts kappahl
Hängslen: Kappahl


School...

Hejsna jag sitter i skolan nu vi har typ 2timmars håltimma xD Hahah sjukt skönt men med tanke på att vi redan har haft en håltimma redan så är det ganska jobbigt... men men hahah man ska ej klaga right?  Jag ska typ gå och titta om jag hittar någon roliga att snacka med människorna bakom sitter bara och plugga har duktiga dem är men jag skulle aldrig palla det..... Heheheh Sen ska jag hem men måste prata med madde också om det blir något i på fredag :) Vi tänkte typ se på film med några eller något sånt vi får se. Jag kan ju fråga i morgon men hon är ju så duktig att hon gör sönder sin telifon och sen är det ingen skola i morrgon (sååååå skönt)) vi har ingen skola på fredag heller typ nån slags kläm dag typ...? I don´t know. Ledighet som ledighet lixom hahah !!


Okej nu har jag skriviot ganska mycket vi hörs sedan bitches !!

inget mer redigerande för mig....

Hej hej :)

Jag tänkte bara bertätta att jag ska sluta redigera bilderna så mycket med texter och allt. Det är jobbigt att göra (Lat svar: Ja) och sen blir det fö mycket för mig :)

Jag menar jag har et tonårs liv inget prinsess liva vafan !



Loveee

Veckans shema ♥


Lovely frieday♥

Hejsan :)

Jag har nyss kommit hem från Marcus (min vänn) jag och några andra vänner var där efter att vi var på bio :) Vi såg de Dark shadows. Jag kan varmt rekoimdera den filmen :)Premiär idag Johny Deeps nya film :)
Men först börja dagen med skola, ganska skön dag idag. Jag gjorde matteprovet som jag har missat när jag var sjuk. Och en vikarie på en lektion. Men annars var det inget specielt faktist.

Nu är jag riktigt trött faktist så jag ska snart gå och lägga mig. Men innan jag släcker ner datorn och tittar på tv tills jag somnar så vill jag bara önska er en härlig fredag (resten som är kvar av den) och en trevlig helg.



Jag vet att det inte är fredag idag men datorn dampade och jag gjorde i ordnign detta inlägget ifredags men sen gick de typ inte att ladda upp..... aja


Sommar inspration "al la Linn"♥




Hoppas ni vart lite inspererande och vänta sommaren kommer snart den står runt hörnet :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!