Taggar...





I SVART VIT ! :D


Fest!!

Hej igen:) Jag vet att jag har varit lite off i bloggen på sistonde men nu är jag här igen :D Jag har nyss shoppat två presenter till ikväll :) Jag ska på fest hos en vänn som fyller år och även en som har fyllt så det blir grymt kul faktist ! Jag är jätte taggad men vädret är :(..... det spöregnar nu och vi som skulle bada haha fast det är varm pool så what ever;) Hhihi det blir mysigt!



En liten sneek peek ( JAg stava fel tror jag xD) på presenterna den som gissar rätt vinner en länk :DD Yeii

Hoppas ni får en härlig fredag !!


Jag idag :)




Jag idag :) HAhah okeju inte dem skorna men ändå....


Shopping :)

Hejsan :)

Idag har jag och min mamma varit och köpt skor för det börjar bli vår sa vi..... hehe men men jag köpte lite annat som ni kan se här nere också ifall ni vill :)



En hår dounnat som man kan göra coola frisyrer med:) Glitter- 19.90:-



Ibland tycker jag att underkläder är privata och man ska hålla för sig själv men jag gör ett undantag.
H&M- REA! 50:-!!



Jag visar upp mina vår skor en annan dag ´:)


sluta vara lata...

Jag har varit så lat på sistonde att jag bara har gått i lågklackade skor. (Ni kanske inte tyckr det är så konstigt för jag är bara 14år) men jag älskar höga skor dels för att jag är kort men också för att det är så sjukt snyggt och sexigt Hihi :)




Kraamm


HJÄLP MIG!!

Åhh jag vill ha dem här skorna men jag vet inte för jag kommer aldrig kunna köpa en kamra då...:// Hehehehhe sorry mene videobloggarnba får nog vänta ett tag till.........



snälla skriva vad ni tycker ska jag köpa dem för 529:-??

Liten bild på lill jag idag ♥



Jag hinner inte skriva så mycket i dag ni får nöja er med bilder :D♥


Food




God natt ♥

Sorry att jag inte hann skriva så mycket men som sagt prov i morgon och 2läxor tills på fredag.....://



God natt puss♥

Home sweet home ♥

Nu är jag hemma sen ett tag tillbaka :D Jag har nyss pluggat till Engelska provet i morgon och nu känner jag min 95% redo. Efter skolan åkte jag och några vänner till stan för min vänn skulle köpa hårfärg hon skulle färga topprna rosa :) Det blir säckert skit coolt ! Jag gillar när man har lite färg. Det piggar lixom upp lite. Ni kanske har fattat att jag gillar färg men ändå har jag inte så mycket på kläderna det kommer mer till sommaren jag brukar säga att jag är som en björn på vintern går jag i ide och klär mig i mest brunt, vit och svart :(( Men så är det för jag hatar vintern !!
Nej nu får jag ge mig heheh.....

Jag har haft en toppen dag iallafall och nu ska jag titta på tv tills jag somnar.


Jag är med i en TÄVLING!!



HÅLL TUMMARNA FÖR MIG !!!!

LÄNKNING TILL TJEJEN SOM HA DENNA TÄVLINGEN :D : http://saandriiiee.blogg.se/index.html


Sov sött♥


Tips- Kom ihåg namnen på växterna





Nu kommer ett litet udda inlägg på ett tips jag har tagit hemma hos mig. Här är alla så namn glömska och vi vill veta vad heter den blomman och den..... så vi kom på en läsning vi gör en skylt till blomman hihi så det gjorde vi men den här skylten ahr vi inte gjort utan den har vi köpt jag kommer inte ihåg vart vi köpte den men säckert på någon blomaffär? Det är en griffel tavla som man kan sudda ut om man vill byta plats till en annan blomma eller om man skrev fel ^^^
Det finns ju självklar fler sätt att göra det här man kan ju ex göra en själv men tänk på att inte ta papper ifall den skulle bli blött nät ni vattnar blomorna.

Lycka till!


Ännu en dag avklarad :)

Hello !:D Passande att prata engelska när vi har eng prov på torsdag och jag ska snart plugga det hehe ;)

Men denna dagen har gått ganska fort faktist :) Vi hade en vikarie hahah ni vet säckert hur det kan gå då men det var bara en lektion.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer? Jag kan iallafall fråga er om ni vill ha en frågestund:) Vore kul och svara på lite frågor som kommer från er. Men då gäller det ju också att det kommer några frågor Heheh

Lite dagen outfit biler:




och sen ill jag även be om ursäkt för dålig uppdatering under gårdagen och denna dagen men hoppas ni försår att jag går i skolan och det blir bättre i helgen !

PS:

Tips om jordgubben är för sur doppa den först i socker sen i vaniljsocker då går den absolut ner ! :D




Hihihihi :)


Årets första jorgubbe !






Jag har inte så mycket att skriva om detta inlägget men jag var tvungen att berätta att jag har ätit årets första jordgubbe men dock ingen svensk jag anntar att dem inte har mogat ännu. Men den var helt okej ändå från spanien tror jag hehe. lite sur fortfarande men what ever,  det är ett tecken på sommar ! :DD


Måndag ♥

Hej Hej ♥

Nu är jag hemma efter att ha varit i skolan och efter det så åkte vi och fixa nytt pass som behövdes förnyas.
Måndag idag (fast dagen snart är slut) Det känns helt okej att börja i skolan igen efter att ha haft lov. Vi åkte och bowlade en stund med klassen, så kul förutom att jag fick ett bowling klot på foten ( det är lungt den kom rullande och inte någon som tappa den eller så...) men jag vann inte...:( haha men det är såklart inte det viktigaste ! ;) hihih

En liten bild på dagens outfit som jag redigera lite nyss



Jag vill även tácka alla för dem söta kommentarerna som ni har skrivit till mig♥


Tips-Iphone 4 skal

Kolla dessa super söta iphone 4/4s skalen från http://handelsportal.no/ Denna gången orkade jag inte skriva priset men ni ser själva när ni komer in på hemsidan :) Kom ihåg att det finns andra färger + massa mer sorter :)


Välkommen till min nya blogg!



Så typiskt mig att komma en timme efter bloggpausen men nu har jag funderat och fixat så nu blir det inga mer stora ändringar på ett tag igen! Jag lovar :D Jag bestämmde mig för detta temat för att det var en av dem frösta temarna jag hade så det känns lite som det var här allting började ^^ hehe

Men som bilden säger så kommer bloggen vara mer
Sötare= Det kommer vara själva huvudtemat på bloggen nu allt som kommer här kommer átt var sött på något sätt.
Trevligare= Mycket trevligare att läsa inget skitsnack inget bloggbråk osv.
Snällare= Nästan samma sak som trevligare jag kommer kanske lägga ut tävlingar också :)
Bättre= På alla sätt och vis Hahah Ni får se helt enkelt.
Lekfullare= hah mycket barnsligare med färger och söta saker.
Lättare: att förstå kanske ? Haha nej men det blir bra :)

Och såklart kommer jag att fortsätta med tips, videobloggar, och ta mycket mer bilder, det ända som jag inte behåller är dagens sötis för jag känner att det var inte riktigt min grej.

Så njut nu av min nya blogg kära läsare så börjar jag blogga på riktigt igen i morgon

God natt♥


BLOGGPAUS!

Hej :D jag tänkte ta en bloggpaus nu tills jag har fixat min blogg. Jag har tänkt efter lite och kommit på att jag är en färglad människa som älskar färger och då känns min blogg väldigt tråkigt. Så jag är tillbaka när min blogg känns lite roligare det kan inte dröja många dagar jag lovar !!
Puss

Nytt :D

Här kommer ett par solglassögon som jag köpte på Indiska i södertelje :DD Tycker dem är sjukt snygga! Nu väntar jag bara på solen !!



Visar mer lite senare i dag för:)


Tips - Gina tricot



Bikiniisarna hittar ni här :)


södertelje

nu är jag i södertelje som ni kanske förstår:) Så därför kan jag typ inte skriva pgr av tidsbrist och internetet är jätte segt men jag försöker göra ett litet inlägg nu så ni inte börjar undra vad som har hänt. I morgon åker jag hem vilket ska bli både kul och tråkigt såklart men jag längtar ju hem till min familj faktist. Så det ska bli skönt och jag är så trött ingen sovmorgon här inte och ingen lung och ro men jag får sova och så när jag kommer hem. Det bästa är nog att dem tittar på big brother vet inte vad jag hade gjort annars ;) heheh beroende svar ja ! Det är sjukt så beroende man kan bli.

Men nnu ska jag hjälpa till med maten. Vi hörs i morgon

Puss

Södertelje

Hallå vänner nu är jag i Södertelje med mina kusiner så jag kommer inte blogga så mycket denna vecka ;)


Ett snyggt försök till videoblogg...

För ågra veckor sedan skulle jag spela in en videoblogg men insåg till slut att det inte gick....


Södertelje next :D

Åh hej och hå. Nu har jag städat, packat och även lagat min brors byxor :D I morgon ska jag åka bil med pappa till södertelje där han lämnar mig hos mina kusiner :) Yeii sen fortsätter pappa till stockholm ;) Heheh


Bjuder på en bild från i går för jag har inte orkat göra mig i rdning idag....
Det var jätte jätte kul igår! God mat och bäst sälskap :D

Nu ska jag sova vidare god natt ;) Hahaha


Åhh min älskade kamra♥

Åhh ni annar inte vad jag har saknat min kamra ;) Hehehe


Fire.........


Dagens outfit

Nu har jag äntligen orkat kliva upp ur sängen och göra mig i ordning :)
Vi ska om nån timme åka iväg till nåra väner och äta lite påskmiddag. Det blir väl trevligt anntar ja?

Men nu lite dagens outfit bilder:



Kramm och glad påsk :DD

Hundspann


Jag passar på att lägga upp en video från i vintras när vi var i sälen och åkte hundspann :)   


Min kamra är tillbaka :D

Åhh äntligen funkar kamran igen ! Det är sjuk hur jobbigt det kan vara om man är bloggare och kamran inte fungerar xDD Men nu funkar den igen :DD Yeii så nu blir det massa bidler :D Kamran följer ävem med till södertelje (tror jag)



Jag tror aldrig jag har sagt vad min kamra heter men det är en Nikon D60. Jag tycker den är jätte bra det ända minuset är att amn inte kan filma med den....:/


Macaronos ♥

Jag älskar att baka! Jag försökte göra macaronos en gång för några månader sedan men jag misslyckades jag tror även att jag skrev det i bloggen? Men iallafall så tänkte jag ta revans igår och lyckades :DD Det var nog min lycko dag för jag vann 50Kr på en lott också hihi :)) Här är några bilder :





För er som inte vet vad macaronos är så kan jag berätta lite kort att dem kommer ursrugnligen från Frankrike men nu kan man nog hitta dem lite över allt i världen. Det är verckligen jätte söta då menar jag både i smak och utseende :DD


bikini ♥

Det var ett tag sedan jag la in olika tips på bikini. Och jag vill även meddela att jag döper om söta saker till tips istället :) det känns mycket bättre faktist ;) så ifall ni letar efter söta saker katerogin så heter den nu mera tips♥
Så denna gången ska jag tipsa om bikni. Det är sjukt så snygga bikinis Victoria secret har fått in i år :DDKOlla själva!



Men för att ni inte ska tycka att det blev alldeles för rörigt så har jag fixat det i rörliga bilder så kan ni titta i lungn och ro :DD



Det är inga priser på bilderna denna gången för att det står i dollar så ni kan själva gå in på hemsidan och hitta priset och gångra så det blir till svenska kr.


Söta saker ♥

Nu är det dags för ännu mera söta saker men idag så tycker inte jag at dem är söta utan mer tuffa och colla men iallafall så here we go AMBER BOOTS!!


Jag är helt förälskad i den här sortens skor! Jag älskar dem och funderar stort på att beställa hem dem med amrekanska flaggan på tycker dem är så sjukt snygga. Gahh!! Vill ha xDD
Och tycker att priset är så sjukt bra också :DD Okej nu måste jag lugna ner mig och spara till min kamra.... hehe 

PS: Det är några av skorna som jag visar som finns i andra färger också:D

Skorna finns här:)


För trött för att ens sitta upp....

Haahah så är ser jag ut idag. Jag lyckades iallafall få till ett smile men inte sätta mig upp på korten....;) Heheh



Kraamm


Jag idag ♥



cam bild ...:(


Funderar på att köpa....

Åhh jag funderar om jag ska beställa hem lite nya naglesaker ?:DD Yeii Hehe men jag ska fundera lite sen får vi se. Det är iallafall dem här sakerna jag skulle beställa i såfall :))



Vad tycks ?


Tisdag :D



Ni kan ju föreställa er hur min dag såg ut om jag säger skola och betyg C = stolt här borta :DD


Påska haren :D

Påsk haren var tidig i år :DD!


Shoppingnen del 3

Den vart lite försenad men men...... här kommer den iallafall ;) Hehehe shoppingen del 3 från igår :)




Tröja- Bik bok 149:-


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!