I tray...♥

Hello.

Idag kom jag på att blogga litteee tidigare iallafall ;)) Hehe men det är inte lätt att hinna med både skolan, proven, doktron och alllllltttt runt om :)) Men som sakt jag gör mitt bästa!

Idag så har jag gått i skolan länge. Sen gick jag hem och åt och plugga i 2timmar ! (stolt!! ) Sen träna. Och åt middag. Och nyss har jag sytt klart en väska som jag började på igår. Den blev så fin !!! Längtar tills min plåtning;)
Ni kommer nog bli tokiga på allt mitt tjatade om att jag pluggar så jag kommer inte alltid att skriva det ;) Så ni får lite space. Hehe även om jag kommer att göra det varje dag. (oj nu blev det rörigt)
Ni förstår förhoppningsvis.

Jag ska iallafall snart hoppa i säng är jätte trött. Det är ju en dag i morgon också :))



Bild från en plåtnigng för 2/3 år sedan :))

God natt

kraamm♥♥♥♥

Natt♥

Jag vet jag suger på att uppgradera bloggen!!!! Men jag ska bättra mig ! Men nu måste jag verkligen sova ! God natt ♥♥♥♥



HAha annanas ;))

Kraamm

Frågor och svar

men jag har en fråga faktist vad använder du för smink typer?
Hmmmm...  fondation,puder,eyeliner,kajal och mascara :))

vad använder du för kamra?

Sanningen är att jag vet inte mer än att det är en system kamra och märket är Nikon :))

kommer du lägga upp bilder på din syatelje nästa vecka ?
Som jag har sagt om jag hinner bli klar så lovar jag ! Annars får ni se dem bitarna jag är helt klar med. (och nästa vecka kommer att vara lite jobbig i skolan och så men jag hopas att jag hinner ändå!) :))

HAr du någon pojkvän? <3 :DD
Nej det har jag inte :))

tjänar du något på att bllogga??<33:D och hur mycket isf
JAg tjänar inte en enda krona på att blogga. JAg är inte någon känd bloggare ;))

kan du lägga upp en video på hur du sminkar dig ?? <3333333

Jag är ledsen men jag har ingen anning om hur man laddar upp video på bloggen.... :(

vad är det för plåster du har på halsen?? :OOoch kan du ta kort utan det??
Tuvär är det väldigt privat som jag inte vill berätta. och nej jag kan inte ta kort utan det.

vad använder du för program när du redigerar bilder? älskar din blogg .DDD<333
Jag använder ett prgram som heter Picasa 3. Det är gratis att ladda ner. jag tycker programet funkar jätte bra ! Tack sötis ♥♥

Äter du hemma eller ute??
Det är det som är kul ;)) You never know ;)))) Mohhaahha

var mascaran bra ? :)

Mascaran funkar men det var inte den bästa jag har haft. Det jag gillar mest med den mascaran är att den har en liten och super bra borste!

söta frnsar ! använder du lösögonfransar varje dag ? :)<3

Tack! :D Nej det gör jag inte.

shiitt vilken smal eyliner + älskar lösögon fransar men hur sätter du in dina ? :D //Din stora idol <3
Jag sätter lim på dem sen väntar jag i nån minut tills limet är klibbigt då är dem bra att bara säta på försiktigt över dina ögonfransar. Sen tar du mascaran och målar på dina fransar så åker dem ihop och allt ser mycket bättre ut :)) Hahah going ♥ ♥

tajt shema hur får du ihop dina dagar med så myckkett skola?? :DD

MAn får dela upp lexor med roliga saker hela tiden. Och vad det roliga är avgör man själv :))

vad ska du göra hos doktorn ? :(<3

Sorry men det är privat :((

Guda va söt bild ! hur får du till dina lockar ?<333
Tack :D ! FAktist har jag självständiga lockar. Dem kommer av sig självt. HAha annars så frå man ta en locktång och locka.

söt ekkore !! Jag älskar ekkorar vad hitta du den sötnosen då?;)<3333
HAha, den ekkoren hittade jag i USA :)) Det fanns fullt av ekorrar där ;))

uttagen ? vad blev du uttagen till ? ;) Eller skulle det stå upptagen ?
Jag såg detta och självklart ska det stå Upptagen ;)



Det var nog alla ! och jag vill även passa på att tacka er för inte bara era underbara frågor utan era fina kommentarer! Tussen hjärtan till er gullisar ♥♥♥♥♥



Nu ska jag träna !

Kraraamam

Trött Zzzzzz!

Haha hej :)


Idag har jag ju lovat några saker bland annat att svara på era läsar frågor (KUL!!) och lite annat. Jag är sjukt trött idag så jag kommer og bara att ta det lungt och göra läxa sen kanske lite spa ;))?

Min frokust:



youghurt och flingog :))


Jag var bara tvungen... i nästa inlägg så kommer jag att svara på era söta frågor :))

krraamm

I am back

Hejsan.

Vill börja med att be om ursäkt för min dåliga närvaro. Jag har haft lite för mig idag och igår somnade jag snabbare än blixten. Men nu är jag tillbacka.
Jag var med min kompis som jag inte har sett på på flera månader men tuvär hade hon blivit förkyld så vi kunde inte bada. Men jag fixade hennes naglar, och så hade vi massor att snacka om så vi hade mysigt ändå. Blir bada förhoppningsvis till nästa helg :DD Och jag kanske inte kommer att åka och shoppa i morgon för mami är förkyld:( Men hoppas ändå att hon orkar. Hade varit super kul !:DD

Vi har ätit för några timmar sedan. Lägger upp bilder nu ....



Fläskfilé med championsås?..... eller.........



kycklingwok?........



.....nej det blev lax med feladelfia ost (stavninig) och gräddsås..



Mums.......

I morgon blir det mer bloggande för jag har inget mer planerat än att jag ska träna. Hann inte det i morse för jag för sov mig när jag skulle träffa Elin. och sen har jag varit där hela dagen och var jätte trött när jag kom hem. Haha!
Så i morgon tänkte jag smälla på med stort! Det blir vecko shemat, Jag ska svara på alla era frågor. (så kommer ni på mera nu skriv !! för i morgon svarar jag på ALLA!!) Och kanske veckans produkt och lite annat ;) Missa inte det HAHA ! ^^ tv reklam

Ha en fortsatt trevlig lördag

Krraamm

Fredag

Hejsan jag har valt att ha en bloggrri fredag men jag skriver mera snart !!

Jämför produkt ♥

som jag skrev så skulle jag börja med veckans "jämför produkt" och nu tänkte jag inviga denna saken. Så denna veckan så kommer jag jämföra 2olika typer av värmeskydd.



1. Är en flytande värme skydd. Den är bra men är jätte klibbig och tar lite tid innan den har torkat i håret och man måste tvätta händerna när man har tagit den. Ett minus om man har brottom. Annars funkar den väldigt bra
Men den kostar inte mer än 120:- Dels luktar den jätte gott.

2. Det är en spray med värme skydd i. Den är faktist den bästa värmeskyddet! Man blir inte klibbig om händerna och den är jätte effektiv (torkar snabbt i håret) Den är ännu billigar den kostar bara 80 :- så kom ihåg att det inte alltid är dem dyra produkterna som är bäst. Dels luktar den jätte gott

TIPS: Man måste alltid sätta värmeskydd innan man använder plattång,locktång, hårfön  osv....
Om du har blött hår måste du föna håret innan du plattar eller lockar håret. Du kan även ta värmeskydd om håret är blött.

Hoppas ni gilla det här :)

kraaamm

Bad day :(

Hejsan

ursäkta för att jag inte har skrivit något idag. Jag har varit lite upptagen  hehe nej men jag har inte rkat sitta vid datorn idag bara ;) Jag har varit hemma idag också vart lite konstigt i morse men imorgon ska jag gå iallafall! Sedan måste jag även träna som en tok i helgen. JAg har ju slarvat hela veckan ju:(

på tal om helgen så harjag faktist lite planer på lördags ska jag träffa en vän som jag inte har sett på väldigt länge vi ska kanske åka och bada kul :D Sen på söndag drar jag nog till frölunda torg och shoppar lite för att komma på bättre humör :) Men mer om det när det är dags :)

Vi ska snart äta alla ville ha soppa idag så då fixar vi väl det på något sett ;)



Jag idag sista dagen utan smink ;)

Lite senare sen ska jag lägga upp den första delan av "jämför produkt".

Kraaamm

Ny grej

God natt nu alla söta läsare. Har tittat igenom era kommentarer nu och har lagt märke till några frågor som jag hoppas kunna svara på så fort som möjligt ! Men innan jag stänger ner min dator så tänkte jag berätta om en Nygren jag tänkte börja med jag kallar den för "jämför produkt" jag ska allså jämför 2 olika produkter det kan vara mascara, body lotin eller något sånt... Låter det bra? Och detta kommer att komma en gång varje vecka (förhoppningsvis)
Jag kommer att gå till skolan i mon och det är torsdag då slutar vi jätte sent +att jag har prov på fredag så jag måste plugga men ska försöka att skriva så mycket jag kan ändå!
Men nu måste jag sova natti natti

utan smink

Hejsan igen nu ska vi snart äta här borta. Gott hör att min mage kurrar nu :(( sen fick jag en massa kommentarer bkand annat att jag alltid har smink på mig och så frågade dena söta människa om jag alltid måste ha det när jag tar kort ?? Svar : absolut inte men har bara blivit så ;) men här kommer iallafall en bild med mig utan smink :)



Känner ni igen mig ;) HAHA !

vi hörs senare :)


Smyg tit ♥

Jag vet hur det är att vänta på något..... så nu tänkte jag bjuda på en smyg tit på min sy atelje. Bilderna får tala för sig själv. Jag kommer skriva och förklara mer sen när allt är klart. Men just nu får ni nöja er med detta ;)





Kraammm

sjuk=massa tid

God morgon haha nej god dag !

Idag är jag hemma från skolan för jag har lite ont i halsen men jag äncker inte ligga på latsidan för det jag har massor att göra ändå bl.a plugga och fixa syateljen för ni ska ju få se den nästa vecka ;) Sen måste jag ju ta några nya bilder ! jag har några i min kamra faktist har bara inte orkat ladda över dem men nu måste jag nog göra det:) så jag har ju lite att fixa och göra i dag :))


uttagen idag

Hejsan :)

Det här är nog det första och det ända inlägget för idag.... är helt upptagen med läxor och bara se till så att denna veckan går ihop just nu snurrar allt i mitt huvud :( Sen har det hänt lite saker här hemma (sorry men lite privat ) kännslan just nu "fattas bara". Sen satt jag och fixa i min syatelje tänkte visa er den nästa vecka :DD bra va? ;) haah litttteee kvar att fixa som jag inte är klar med ännu. Idag gjorde jag bland annat en låda ;)) men som sagt ni får se nästa veckan (förhoppningsvis!!!)

Kvällen ser ut så att jag ska fixa något gott att tugga på medans jag pluggar :D och ánntar att det blir mys framför tvn :D Längtar !! haha

Och som ni kanske förstår har jag inte haft tid att ta några bilder på senaste tiden men jag har fortfarande några 
gammla
bilder
 

Natti natti♥

nu ska jag slänga mig på soffan och titta på tv med en skål med fruktsalad  tills jag somnar ;) skönnt om ni frågar mig ;)) så ni får sova så gott så hörs vi i morgon god natt ♥




Sööt  :DD !!♥♥

inget pluggande

Hejsan !

Nu är jag hemma igen och gissa vad ;) Inget pluggande idag för mig hihi ska strax sätta mig i min sy atelje och kolla på hur jag ska sy ett par shorts osv... Sen tänkte jag ta det lite lungnare idag ;) och slappa framför tvn men för denna veckan kommer som sagt bli mycket pluggande. Visserligen hade jag sett fel på ett doktorn besök dem skulle ringa jag trodde jag skulle åka dit ;) haha så det var bara bra :) men det är ändå lika mycket prov ! Nej, nu måste jag sätta igång annars blir klockan på tok för mycket !

Ny vecka

God morgon alla pigga

Nu är det måndag igen och nya tag ! jag ska strax sticka till skolan. Är såååå trött så kan somna på en gång ! Hihi men vi hörs när jag kommer hem.





Kraamm

veckans shema♥



Good natt :D ♥

spa♥

Hejsan igen :)

Nu har jag spa:at lite Det var sååå skönt !! ska börja göra det 1dag i veckan ;) Kan behövas att bara koppla bort ALLT i 1timme och bara komma in i sin cirkel. Speciellt nu när det är så mycket i skolan och med doktorn. Jag lägger in en veckans shema i nästa inlägg :)

idag har jag och min boror varit ute nästan hela dagen har varit snö :( men sol :) haha ;) så det var ganska skönt ändå, men hoppas ändå att snön är borta i morgon :) Sen har vi bakat. Jag glömde bort allt jag skulle göra haha så har hållt på och springa och fixa nu på kvällen haha.



En bild från USA i sommras. Saknar ! :(((

Må bra tips

Tänkte skriva om lite tips som jag gör för att må bra. OBS: folk är olika med dett är mina bästa tips som jag gör för att mår bra, ni kanske tycker någonting låter bra?

*Jag fikar nästan varje dag
* tränar 3 dagar i veckan
* jag sätter inga tider på saker som när jag ska gå och lägga mig osv, min kropp säger till själv när den är trött. ( Det ända skulle vara på morgonen när jag börjar skolan då MÅSTe jag ställa klockan!!)
*jag syr, vissa tycker om fotboll andra dansa men min hobby är sy.
*Jag tänker possetiva tankar, börjar jag tänka på något negativt så reagerar min kropp och jag börjar genast tänka på något possetivt. (detta kann ta lite tid att lära sig !)
* varje gång jag ska göra mina läxor gör jag något kul först sen läxor eller tvärtom.
* Jag umgås med mina vänner och min släkt så mycket jag kan

Detta var några få punkter om saker som gör mina dagar. Tänk på att göra saker som passar dig. Ett bra tips är varje gång du ska göra något tråkigt gör något roligt först!

Hoppas detta hjälpte lite ? :)



Glöm inte att det är viktigt att må bra !!

kraamm

Söndag ♥

God morgon alla glada !

jag vart så sugen när jag hade börjat sy så kunde jag inte sluta! Så inatt sydde jag klart hela tröjan jag började med på dagen. Men idag ska jag planera en fotografering med mina kläder. (detta kommer inte att ske föräns i sommar men man måste ändå vara redo! ) JAg har faktist lite att göra i dag.... men ska försöka blogga så mycket som möjligt ! kasnke i fika pauserna ;)))?



Har na förska bilder men ska försöka att fixa det snart 

Ha en trevlig söndag allihopp !

Förlåt!!

Ursäkta för dålig uppdatering idag blir bättre i morgon !! God natt

köpa tid ?

Hejsan

har varit upptagen hela dagen idag faktist ! ;) med olika saker tränade i morse, sen börajde det att snöa,sen gick jag ut och nyss har jag desigant lite och ska göra färdigt i morgon :) så nu har jag ännu en sak till min sy collektion ;) som ni kanske förstår så säljer inte jag sakerna jag designar det är endast till mig men i framtiden kommer jag förhoppningsvis sälja mina kläder !! Åhh längtar ! :DD Haha

vi ska snart äta min halv brror kommer och äta här. HAn bor inte hemma. Men det ska bli mysigt !



kraamm


Dagens shopping :D

vart lite mer än bara en eyeliner hehe.... köpte en ny mascara behövdes så gjorde det nu, lika bra. En flytande eyeliner har använt flytande 1gång innan men den var jätte dålig så efter det vågade jag aldrig använda flytande eyeliner men nu har jag testat det igen så får vi se. Tycker vanlig eyeliner försvinner nästan när man går ut..:(   eller så har jag bara en dålig ? och sen även ett par lös ögonfransar som jag tänkte testa. Tyckte att det blir så gulligt så jag får se är jag har det... ;)


Smalar...smalare....smalare ...smalast ;)
Märke: Maybelline new york



Har ganska långa ögonfransar själv men dem kan bli lite extra flashiga med dessa ;)



och sist men inte minst en mascara.
Från märket: Maybellin new york

Jag är jätte dålig på märken från smink att veta vilka som är bra. Jag har 4 mascaror och alla är ifrån olika märken.. det ända jag inte använder är macsaror från isa dora. Deras borstar går sönder fter typ 1veckan!
Men loreal har ganska bra faktist det är den senaste jag har använt.


Nu ska jag göra lite hår accsesoarier, det är ju så enkelt och blir sjukt sött !!

Sol ! ♥

Åhh vad solen skiner!! vistt är det liet kylligt fortfarande men ändå jätte skönt ! Så ska måste ta vara på detta vädret och gå ut och sitta i solen kanske ta lite bilder ute också. För omväxling skull ? ;) hihi Som ni vet så är det fredag i dag yeii ! så idag ska jag inte göra något speciellt ska snart åka och köpa en eyeliner. sen göra lite vad jag känner för. Sen blir det god mat och massa fredags mys. Inget pluggande idag ! Gissa om det känns skönt, tycker att jag är värd det efter en hel veckas hårdt plkuggande och så måste man ladda batterierna tills nästa vecka då vi har matteprov får se hur det kommer att gå...
Nej nu måste jag äta sen köpa eyeliner !




Bilder från igår :)

kraamm trevlig fredag allihop.


Cap cake

Jag köpte för några månader sedan denna socker söta kopp! Man blir så söt sugen ^^ men inte nog med den socker söta utsidan så är det även en kopp, som man kan lägga saker i den ^^

Titta själva :D





Visst är den söt ! ?
Nej, nu måste jag gå och göra lite efterrätt. Om jag ska titta på den här söta cap caken ;)

Och säger äen god natt nu till mina söta läsare !!♥

Kraamm


Jag idag :)

jag ska alldelestrax sätta mig framför tvn och koppla bort allt ;) MEn innan det så ska jag göra lite spanska.

Här kommer en bild på lilla jag idag :)


Fick tröjan i julklapp :)
Linne: Cinco
Byxor: kappahl


Lång dag...

Hejsan

Åhh vad jag är trött... så långa dagar på torsdagar. Ska snart plugga igen ! Känns som om jag nämner plugga i varje inlägg men saken är den att vi har 4 prov på 3 veckor.. och så har jag massa läkar besök:((
Nej nu måste jag vara posetiv !!

Denna veckan har gått jätte snabbt! KAn inte fatta att det är fredag i morgon !! känns som det var fredag i går ;) haha men jag älskar fredagar ! dels för att vi slutar tidigt men också för att den är så härlig bara !


Dagens Linn

Här kommer en bild på mig idag :)



Tröja från märket cream

Kraamm

värme..

Åhh vill ha värme ! Det är så kallt här att man inte vet vart man ska ta vägen :( Men det blir npg sommar SNART ! ;)

sitter här och försöker bestämma vad jag ska göra först sy eller plugga. AHH Svårt !! :( Men tror det blir sy för plugga kan jag göra senare ikväl men sy vill jag inte göra allt för sent ;) LÅter bra va ! ? HAHA



Gammal bild så länge.

uupssii

oj vad tiden riner iväg när man har kul ;) HIhi nu ska jag släcka ner datorn och sova. Vi ses i morgon ;)



Natti Natti ♥♥♥

Present

sådär nu har jag tagit kort på det jag fick av mamma och hennes kollega som också är som typ en extra mamma till mig ! Tack söta ni♥ är jätte glad :DD



Paketet bestog av "3" saker Först 24 st naglack ÅHH hihi och jätte glad för att det var en grön har tänkt att köpa det länge men bara aldrig blivit av...




2 st nagel pennor. (visst är dem söta!!?) Hihi som man målar med på naglarna. Dem ser ut som vanliga pennor men dem fäster på naglar. = helt fantastiska att jobba med. Testade lite förut.




och sist men inte minst en glittrig tygsax! där träffade dem mitt i prick ;) HIhi



En helt perfekt present som gjorde min dag !

KAn även säga att allt är köpt i USA men de flesta går nog att få tag på här i sverige!


Tränat ♥

nu har jag tränat ätit det ända jag har kvar är att plugga och ännu mera plugga :( Men nu har jag gjort massa roligt så ska kolla på min spanska en stund så får jag se :D Sen hade jag tänkt att sätta mig en liten stund till i min sy atelje så jag får den klar någon gång ! Åhh vill visa er nu men det är mycket roligare att visa när den är helt klar. Jag hoppas det inte är långt kvar men allt bror på mig hur min fantasi är och hur mycket lust jag har. För som ni säckert förstår är det här ett litet roligt projekt !


En färsk bild som jag tog igr :D


Glad :D

Hejsan !

Är hemma igen från skolan,var grymt trött i morse så orkade inte slänga in ett inlägg innan jag stack ;) haha så det kan vara iband. Men iallafall jag är på toppen humör! för när jag kom hem fick jag en present från mammi och hennes kollega ;) hih var iallladall lite nagelskaer visar bilder till nästa inlägg ;) men nu ska jag göra crepés. Mums för er som inte vet vad det är så är det typ som en pannkaka fast mycket mer frasig!



Kraamm


God natt !

God natt !

snart ska jag hoppa i sängen. för att jag ska orka med skolan i morgon igen. Men jag ska iallfall stänga ner datorn nu så ni får sova så gott så ses vi i morgon !



Kraamm

Halsband ♥

jag berättade ju för några dagar sedan att jag skulle skriva om ett swarovski halsband i fall ni vill jag fick inget svar så jag väntade men nu lägger jag in det endå ! Haha
Men har fårr en jätte gullig kommentar iallafall tussen tack ! :DD♥♥♥

Men nu halsbandet ;) hihi Jag fick det för många år sedan av pappa när han hade varit borta och jobbat jag fick ett halsband mamma fick en broch. I swarovski. Då var jag kanske liten men jag viste iallafall att det var en sorts "diamant" så jag älskade diamenter när jag var liten! haha men min mamma fick ta hand om den tills jag var stor nog själv. Och av någon annledning har jag aldrig tappat bort halsbandet ! Vilket är ovanligt om ni frågar mig ;) HEHE Men iallafall den är formad som ett äpple

Titta själva ;)





Och jag kan även säga att jag har aldrig använt halsbandet. Det är mer som en fin prynad för mig.

Mat

Middagen idag betog av Spagetti med lax och sparrris.
 




Och nu till det roliga ;) Haha jag skriver ju aldrig om jag äte hemma eller ute men jag tycker att det är lite spännande men det kan också vara väldigt iriterande! Men den som gissar rätt vinner en länk !
Gissar ni inte, så får ni heller aldrig veta !

kraamm


Jag idag :)

Så här har jag sett ut idag :D



Tröja http://kappahl.se/ Vet inte om den finns kvar längre

Nu ska jag strax äta vet inte rktigt vad det blir men får se ;) Och sen även ladda kamran! den har slut på batteri

Kraamm

Plugga

Hej 

nu är jag hemma :D Och vi har inte så värst mycket läxor denna veckan vad jag vet än så länge ;) Haha bara spanska tills fredag så får väl titta lite på det annars kommer jag bara ta det lungt ta lite kort kanske och är väldigt sugen på att sy. Så får se haha ;) MIna inlägg blir kanske lite tråkiga nu men jag ska försöka bättra mig !



Åhh vad jag saknar sommaren !

Kraamm

Skol time !

God morgon alla pigga men också alla trötta !

Nu ska jag snart åka till skolan för att det är måndag. Sen blir det väl hem och plugga igen anntar jag? Jag är inte riktigt hundra på när vi slutar idag men jag lovar att uppdatera så fort jag kommer hem.
Jag är inte morgon pigg ! vill bbara slänga mig i sängen igen ! Men jag måste gå till skolan så det är bara att göra det. Slänger in en dagens outfit när jag kommer hem sen.

Men nu måste jag springa till bussen hörs sen ! :)



Gammal bild.

och jag kan även säg att det inte kommer ett vecko shem denna veckan. JAg blev så förvånad när jag öppnade min kalender och den var helt tom ! HAHA det är väl bara massa läxer som kommer upp.

Kramm


Naglar :D

Äntligen har jag fixat mina naglar ! Det tog tid ;) Haha kommer ni ihåg i fredags sa jag ju att jag skulle fixa dem sen i lördags haha men nu är dem iallafall gjorda. Vart enkelt denna gångel ingen färg jag bara slippa dem och satte på en rosett på tummarna . Vart enkelt men väldigt sött. Iallafall skönt att inte ha färg någon gång sådär :)



Vad tycks ?

och nu vill jag även säga goda natt och hoppas att eran söndag har varit roligare än min ;) HIhi nej jag har faktist haft en helt OK söndag !

Kraammm

Glass i stora lass :D

jag tar en paus från allt städande o pluggande pch tar en glass ;)





med hallonsmak 

Kraamm


LIte upptagen !

Halloj :D

Hinner alänga in ett inlägg en snabbis. Ärt lite upp tagen av tråkiga saker idag men det är väldigt skönt när det är gjort ! Tex så har jag tränat nyss och ska städa så fort jag har skrivit klart sen plugga och sen kanske baka för att inte göra allt för tråkiga saker ;) och så har jag även designat lite :) så får se hoppas jag hinner sy upp det till nästa helg.

Och vi har även börjat planera att åka till Åre på sportlovet. Men mera om det längre fram ! Ni får ha en jätte bra söndag så kanske jag skriver mer sen


kvällens planer :)

kvällens planer är hemma myskväll :D är så skönt att ta på sig myskläderna och slänga sig på soffan med en godispåse ;) ´HIhi även om jag gärna skulle vilja va ute och spela bowling , som ni kasnke märker är jag inte som alla andra tonåringar och gärna är ute och festar röker, dricker osv ! USCH !! jag tycker allt sånt är töntigt och dricka kan man väl vänta med??!! Nej nu ska jag ite sitta här och skriva massa tråkiga saker. 
NI som dricker och röker borde faktist tänka på era liv.

MEN nog om det ! jag tänkte tipsa om en hemsida som har sjukt snygga bikinis !! 

 http://www.phaxswimwear.se/bikini-rea/

Dem har socker söta bikinis + lite rea nu ;)

 


Min tröja :)

Nu har jag "jobbar" klart :D Det gick väldigt bra att sy i dag! Jag har blivit väldigt inspererad av en tjej som heter foki hennes kläder är ju alltid socker söta så nu ville jag sy något sånt men även en tach av mig i ;9 och jag tycker verkligen att jag har lyckats.

Titta så får ni se själva ;)




Vad tycker ni ? Blev den bra ?

Kraamm


Klar :D

nu har jag sytt klart ;) kommer bilder snart !

Semla :D

Hejsan just nu i skrivande stund sitter jag och äter en semla :D Mums det är ju snart semle dagen eller ah i slutet av februari men det är alltid gott :)
Jag har hållit på att fixa i min sy atelje. Målat om ett bord och så där :) KOmmer visa bilder sen när allting är klart.




ha en fortsatt trevlig lördag :)


Jag syr

God morgon !

oj, vad jag har sovit länge ! haha men jaja jag hade faktist inget planerat i dag. Det ända jag skulle göra ifall jag vinner var att sy lite och fixa mina naglar. Jag har faktist inte skrivit noågonting om att jag syr. Så tänkte bertätta lite nu om det ?

Det hela började när jag var 9? med att jag hela tiden tog en filt och lindade på olika sett sen tog jag bara en klänyppa och sate fast och då sa min mamma "Du kanske ska bli modesigner? " Och då hade jag faktist aldrig tänkte på det innan så jag började fundera mer och mer tog väl nån vecka sen hade jag köpt tyger. Och så hade vi ett jätte gammal sy maskin som knappt funkade den var väl från 80-talet? och jag bestämmde mig direkt att jag ska sy en klänning. och det var första gången jag sydde så ni kan ju tänka er hur det gick? Men efter det la jag faktist allting på is ett bra dag. När jag var 11år igen så började jag tycka mer om det, men jag förstog också att jag måste sy något litet i början. Och det gjorde jag, jag köpte en ny symaskin som funkade! och så började jag sy om mina kläder. Det gjorde jag väl i 1 och 1 halv år så för ett hav år sedan började jag sy på "egen " hand allså jag sydde inte om saker igen. Jag sydde en tjol i höstas, en typ gardigan med armar som jag var riktigt stolt över för jag hade ju aldrig  sytt en arm förut. ´Av all det här lärde jag mig : nån gång måste vara den första lyckas man inte så ge inte upp

Här är en klänning som jag sydde om från 2 tjolar och en tröja :)




Vad tycker ni?


Mys framför brasan

Nu blir det mys framför datorn och bara ta det lungt efter första veckan i skolan efter jullovet. Tror nog många känner sig som jag = våldigt trötta ! så jag orkade inte fixa mina naglar i dag men ska göra det i morgon har faktist inget planerat i mon ! tänkte kanske sy lite och så fixa naglar och så får jag se jag gillar inte att ha för mycket planer. Ibland är det ganska kul och skönt att vara spontan. så får man se vad som händer :)

Föresten gillar ni när jag skriver om mina saker tex skorna, parfymen osv ? för i sfåfall tänke jag skriva om ett "swarovski halsband" i morogn ? Låter det kul ? Skulle vara kul och veta vad ni tycker så sluta göm er bakom era täken nu och säg vad ni tycker ;)



Men nu är det, det sista inlägget för idag så jag vill önska er en underbar fortsättning på denna fredag h så hörs vi i morgon !

God natt

Kraammm


Middagen

jag skrev ju förut att vi alla var sugna på fisksopa och gissa vad det blev ? Haha fisksoppa. I annat fall brukar inte jag vara så förtjust i soppa men denna var riktigt god ! Nu är jag mett och belåten. Ialla fall en stund till ;) sen får man ju se hihi lite fredags mys går ju alltid ner :DD


Fin ducknig ! I fatet till vänster så va det vitlöksbröd.



Mums ! Hihi

Ha en fortsatt trevlig kväll :D 

Resultatet

NU får ni lite bilder hur det blev när jag klippte mig :) Det blev jätte fint men jag gillar att ha mit hår lockigt och hon plattar alltid det, men jag ska fixa det direkt i morgon! men annars känns det jätte fräsht.
Och vill även meddela att jag inte blev så bra på bild nu dels för att jag är väldigt trött och även för att mitt hår är platt. Men ni får se ändå !





Vad tycker ni ? blev det fint ?

kraamm


klippt mig :)

så nu har jag klippt mig. Det behövdes  !!! lägger in en bild snart :) Sen vart det lite kräm shopping. köpte shampo, balsam , body lotion + att jag fick prover på shampo och balsam ;) haha
Det som står kvar på min lista är fixa naglarna ! sen ska jag bara ta det lungt och njuta att det äntligen är fredag :D får se vad vi ska äta också :) vi är lite sugna på fisksopa ! så vi får se ;)



Jag tycker väldigt mycket om att redigera och fixa bilder ! Nästa var enda bild här i bloggen är på nåågot sätt redigerad eller fixad ;) Hoppas det är lungt med de !

Ha en bra fredag !

Klippa mig !

Så där nu är jag hemma igen :) Skönt med fredag ! snart ska jag åka och shoppa lite med mamma och även klippa mig ! Behövs verkligen var så länge sedan ! Nu måste jag skynda ! 


Foto av : Linn

om det är någonting jag verkligen gillar så är det att fota blommor :)

Fredag !

God morgon till alla ! :DD

Idag är dcet fredag vilket är jätte skönt ! Jag har lite planer idag med ,snart ska jag åka till skolan sen skriver jag vad som händer mer när jag kommer hem ;)
Vi lutar 12.40 på fredag vilket är såå skönt !
Men även om det är fredag så måste jag plugga ändå ! men men det kan man ju göra om man äter något gott till ! ;) Ett våldigt bra tips.

men nu måste jag åka så jag inte kommer försent !



Min frukost macka, toast med ost och tomater MUMA !!

Vi hörs , ha en bra dag :)


Mina skor !

Jag har alltid haft med dem här skorna när jag tar kort men har klippt bort dem av olika annledningar så nu tänkte jag att då får jag göra ett litet inlägg om bara dem :D

Jag köpte dem i USA i sommras, såg dem i ett skylt fönster och det vart kärlek vid första ögonkastet ! HIhi men dem är iallafall socker söta så här kommer några bilder:



Klacken är av flätat snöre.


Märket är Nine west ni kan komma till deras webbshop här : http://www.ninewest.com/ 


så här ser jag ut i dag

en liten dagens outfit bild här då :



vet inte vad sakerna kommer ifrån tuvär måste hålla bättre koll på det !

Kommer ett inlägg snart om ett par av mina skor :D

Klar :D

äntligen klar med lte plugg nu ska jag äta skriver merr snart ;)

MAT !!

Ge mig mat!! haha är jätte hungrig, så måste äta snart tänkte bara medela att jag är hemma nu och ska snart sätta mig och plugga. Ligger jätte efter med tanke på att jag var sjuka 1 och en halv vecka innan lovet :) Det var inte kul. Men nu ska jag ta igen det. så blir nog inte så mycket bloggande men ska försöka ! men nu måste jag ÄTA ! sen en glass till pluggandet ;) Alltid bra att ha något att munntra upp med :DD




Har inge färsk bild men bjuder på en från igår ;) MÅSTE bli bättre på att ta nya bilder !

God morgon!

God morgon alla :)


Nu ska jag strax åka till sjukgymnasten, ska bli ganska kul faktist sen är det raka vägen till skolan !
Skriver mer när jag kommer hem från allting. Vi har lång dag i dag så får se när jag är hemma ;)



Sov sött ! ^^

Sov sött mina underbara läsare! i morgon väntar nya äventyr bland annat ska jag till sjukgymnasten, och sen skolan :) Har inte så mycket mer att säga mer än sov sött så ses vi i morgon :))




Kraaamm

Min favorit parym !

Nu ska jag skriva lite om min favorit parym !

Det är en parfym från märket " Dolce gabbana" den luktar jätte gott och frächst.
Jag fick den i julklapp förra året.


Den har fått en heder plats i min hylla ! Hihi

Desutom är flaskan socker söt ^^



Ny Design !

Äntligen hare jag fått en finnare design ! Är sååå nöjd ! Hihi


Och nu har jag nyss ätit en glass i stora lass



Med hallon ! Mums Hihi 

Jag ska inte sy idag hinner tuvär inte de får nog ta det tills helgen. Men då har man något att se fram i mot.
Nu ska jag äta sen blir det att plugga järnet ! Men jag kommer ju blogga ändå ;) hihi

Lite senare kommer jag bland annat skriva om min favorit parfym ! Missa inte det ;)

Ny ändringar !

Lite nya ändringar på shemat även ;))


Lilla jag idag

så här ser jag ut idag.




Tröja:  H&M
Byxor: --- vet ej


Och så vill jag passa på att tacka för den söta kommentaren jag fick ! det värmer! Sånt älskar jag. 

 


Hemma :)

NU är jag hemma igen yeii ! haha skönt ;)  Har nyss ätit en macka ska snart ta en till sen kankse lite glass mums.

Lite senar sen tänkte jag sätta mig uppe min min syatelje och sy en design jag gjorde för nån vecka sedan och satte mig med den igår igen ;) så nu har jag en klar bild på hur den ska bli ! 

Har inte så mycket att säga nu ;) kraammmm




lägger in en dagens outfit lite senare okså ;)

skola time!

Nu ska jag strax dra till skolan. Har verkligen ingen lust men jag måste ! sååå jag bloggar när jag kommner hem nu har jag lite rottom därför blev det här inlägget kort.


Ledsen!!

Ledsen har inte haft tid at blogga idag bloggar i morgon !! Kraaamm

Sälen !

Här kommer dem efterlängtade bilderna. Har ganska många så orkar inte skriva till varje jag låter bilderna tala för sig själv ! Men iallafall första dagen åkte jag och mamma hundspan det var jätte kul men kalt!

Andra dagen så badade vi och tittade på bio vi såg "stig helmer story"

Sen var det dags för hemfärd tanken var ju att vi skulle åka hem på söndagen men vi åkte hem på lördag kväll istället så vi inte skulle ta hela söndagen !





Vi bodde på Högfjällshotellet ett hotell att rekomeender det fanns det mästa där, och var nära till allt. Vi bodde i en lägenhet där det fanns tillgång till kök så vi gjorde mat där 2 dagar och åt ute en dag. på TB GRIL ROM vi  fick in så mycket mat så man bara blev mät genom att titta på maten ! Men det var jätte gott där iallafall. rekomenderas om man gillar kött.  jag har fortfarande massa bilder att visa men jag gör det en annan gång .


Mitt vecko shema!

Ny vecka, ny shema !



Denna veckan vart det isnte så mycket att göra.

JAG HAR BILDER !

jipi !! datoorn har kommit så nu kan jag äntligen ladda upp bilder ½ :D hihi ni kanseke förstår att jag är jätte glad va ;) Så nu hoppas jag att mina kära läsare kommer tillbacka och ni som har läst hela tiden fortsätter ! :D NU ska jag bara ladda över och fixa bilder så år ni förhopppningsvis se dem i nästa inlägg !


Bjuder på en bild på mina naglar så länge. Fast det var ett tag sedan
 jag gjorde dem 




2012

I år ska jagförsöka göra allt för att göra mig glad och lycklig ! Från 2009-2011 har mina år varit döda! Jag har varit så ledsen (vill inte skriva vad som har hänt ) men i år ska inget få hindra mig från att vara en glad människa! Visserligen är inget över än men jag ska se det ljusa i allt och göra det jag tycker om ! Fast jag. Måste ju göra saker jag inte tycker om också men man kan Kombunera så man gör något man inte tycker om först sen gör man något man tycker om !!
Och jag tror inte att 2012 kommer jorden gå under! Men vi får se som alla skriver sen ;) nej nog om det ..
Det jag ska börja med att göra för att bli gladar är att äta godare! Mer söt saker jag går inte upp i vikt för det . Sen ska jag även börja ta mer hand om mig själv typ träna så jag blir stark spa ! Och såna saker. Även små typ fixa naglarna. Fixa håret och sånt som jag älskar:D va mer med mina fina vänner !  Och hitta på saker typ bio Liseberg, stan eller bara allmänt vara med dem ! Sen mår jag (kanske ni med)  bra av att göra tråkiga saker också typ läxor man känner sig så stolt ! Och jag ska klara skolan för att nå min dröm ! En av dem är att flytta från Sverige ! Är så trött på Sveriges nu allsång :( saker som också gör mig glad är om mina vänner och nära och kära mår bra ! Så det ska jag se till att bara snäll och så mot dem . Jag menar inte att jag var elak förut men ibland kunde jag varades :( usch!!!!!
Och sen ska av försöka att hitta på saker ! Jag älskar att ha massa saker att göra . Typ en hel full späckad dag :D haha kanske låter konstigt men ahh sån är jag.
Det finns ju mer saker som gör mig glad men kommer jag på så skriver jag : )
Hoppas ni orkar läsa vart ett långt inlägg

Hemma !

Hejsan !
Och jag börjar att skriva förlåt för att jag inte har bloggat så mycket. Men det kan ni la förstå?
Vi åkte hem igårkväll planen var ju att vi skulle åka hem idag men vi kände att då skulle vi förstöra dagen idag !
Så det var ju faktiskt jätte bra :D även om jag har sovit bort halva dagen men hällde det än att av åka bil bil halva dagen ;)
Jag kommer att skriva och lägga in massa bilder imorgon! När min dator kommer Mamma ska hämta ut den imorgon så då ska jag skynda mig och lägga in bilder!! :) yeeii
Nu är klockan typ lite över halv 2, och mamma tjatar att jag måste äta ! Så får väl göra det även om det är typ helt tomt i kylen :( det brukar bli så när man är borta men aja ;)
Skriver mer snart

Sälen !

Hejsan !!

ledsen att jag inte har kunnat uppdaterat under dagen men vi har åkt bil hela dagen kom fram halv 4 sen typ låg vi halv döda på hotellet sen hade vi bokat bord på TB GRIL ROM (tror det hetter så) och åt hur mycket som hälst verkligen OMG trodde verkligen jag skulle spy haha ;)) jaja det va gott iallafall.

Morgonens planer är att åka hundspan :DD yeiiii vi har varit här så många gånger men aldrig gjort det :// men men i morgon ska jag och mamis göra det och ska bli jätte kul :D sen får vi se det kanske blir nån shopping eller bowling :DD så det ska bli super kul !!

Och vet ni va då min mammas dator är lagad så på måndag kommer ni att få massor med bilder från Sälen jag LOVAR!!  HIhi så stå ut kommer kunna visa bilder !!

Men nu ska jag snart sova dem andra här ska nog se på hockyn men det orkar inte jag !!

så god natt kära underbara läsare !!

Love yaa!

Hemma igen

Hejsan nu är jag hemma efter dagens äventyr ;)) hihi som sagt va vi hos Monika mamma och jag och även en till men det var mysigt vi åt lunch sen pyssla jag sydde klart min väska önska jag kunde lägga upp en bild men det får dröja nån vecka för min dator har gått sönder jag är verkligen så jävla sur!!!! Jag hade ju typ 2000 bilder i den :(( nu är allt borta ...
Men sånt i livet ni får typ inga nya bilder för jag har inga här osv ...
Hoppas det går bra med några jag typ redan har lagt upp;))
Och glöm nu inte att svara på frågan !! Komihåg att ni kan vinna en länk !!



shoppingen !

Här kommer dagens shopping :D



Shorta från : Zara
ser inte så mycket ut på galjen men den är skit snygg på !


cardigan från: Rut m.fl.
Verkligen så snygg och super bekväm !


Tröja från : vera moda
Ganska enkel men väldigt söt med ett stort halsband eller en snygg scarf ;)
PS: Ledsen att skuggan kom hoppas ni ser ändå !


Stickad tröja: Kappahl
Faktist min favortit, dem hade en grym rea där inne ;) hitta ex den väskan på bilden för 30:- !!


väska från :kapphal
det är samma väska som på bilden ovanför men lite närmare bara ;)





Resume

NU är det dagen efter hehe. men eftersom jag nyss har börjat blogga tänkte jag visa er en årresume vad jag har haft för mig 2011 och så... tyckte det passar bra nu när det nyss har blivit 2012 !!
Hoppas jag får någonting för många bilder låg på min mammas dator som gick sönder :(



Mamma fick en ny bil ;) hihi

Den gled vi runt med i sommras ;)

Usa !

vi åkte till USA i sommras vilket va så jäkla kul!! Min dröm är ju att flytta utomlands någonstans och jag tyckte hoolywood passa mig bästa :D Har typ 3000 bilder från det men ska försöka lägga ut dem bästa !



Vi hade typhyrt den största bilden som vi fick tag på haha så man kan säga att vi shoppa till max !


Vi gjorde så sjukt mycket där vi va där i 3veckor så vi hann med väldigt mycket !

Min födelsedag
Jag fyllde år i augosti :D 15:de om man ska vara exakt ;) Och då tältade jag och två av mina kompisar haha gick väldigt vilt till men ska försöka hitta några bloggbra bilder !



Haha vad gör du där ? !!!


ja, så kan man ju också göra ?? ;)

Och så har vi ju julen 2011
Då va vi hemma min största storebror Daniel kom förbi och va åt med oss och så.



MUMS!!

 Tomten kom också ! ;)

Hihi det var en ganska snabb årresume men jag hoppas att ni har fått en liten bättre uppfattning på hur jag e osv :) Men nu måste jag verkligen sova !!

God natt !


välkommna :D

haha hejsan typ 3 gången jag skapar en blogg nu men får hoppas att det håller denna gången ;) Men det bror ju på er också förstås :)) så Läs-fälj- kommentera :D NU ska jag strax sova hehe  för ska till stan i mon med mami hon vill alltid åka dit så tidigt så får la köra på det. Jag ska köpa en typ vinterjacka för vi ska till sälen på torsdag taggadf till max !! haah alltid skönt att komma iväg en sväng ;)

Bjuder på några ooutfit bilder från nyårsafton :D




Ursäkta för mitt stökiga rum jag ska försöka att städa det innan vi åker till sälen som sagt :)

skriver mer i morgon

God natt Puuuuuuuuuuuu


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!